MSZP: Az állam értékesítse a háztáji terményeket

2015. január 17. 12:59

Az MSZP több olyan javaslatot fogalmazott meg, amelyekkel szerintük csökkenthető lenne a magyarországi szegénység, ezek egyike egy olyan állami átvevő és továbbértékesítő hálózat létrehozása, amely minden településen megvásárolná a háztáji terményeket, mondta el az ellenzéki párt két országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó és Harangozó Gábor újságíróknak szombaton, Budapesten.

2015. január 17. 12:59

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2015. január 18. 17:45
:) Nem nagyon lehet eligazodni a balos elvtársakon. Amikor kormányon vannak, a termelők öntögetik a tejet a csatornába, hektárszámra vágatják ki a gyümölcsösöket, a dinnyetermés vagy a földön, vagy multi parkolóban rohad amit a termelői ár allti értékeítés miatt borítottak le, a kínai hagymát is makón csomagoltatják, sertés, marhaágazat leépítésre kerül, csirke, és egyéb baromfitelepek zárnak be vágóhidak szűnnek meg, sőt nem átallanak a 30 milliós traktorjaikkal utat lezárni, és tüntetni. Ellenzékben meg állami felvásárlást követelnek. Egyébként jó a cikk abból a szempontból, hogy kb ennyi a kapcsolatuk a valósággal, ugyanis amiről beszél a kedves politikus, modellszerűen évek óta működik, több hátrányos helyzetű településeken, önkormányzat ad területet, a megtermelt áru pedig a helyi közétkeztetésbe kerül... Az általuk lebecsült, rabszolgaként aposztrofált közmunkások működtetik, ahol mindenki számára hasznos érték születik..
Zsolt75
2015. január 18. 17:27
Hát, kellett már egy Bangóné a maszopnak Pásztor Albert ellensúlyozására...
pkarcsi
2015. január 18. 17:14
Bangóné.Oéyan setét vagy mint egy töklámpa,amiben nem ég a gyertya.Szabó Rebeka széna lapátoló flaszter paraszt után te milyen paraszt akarsz lenn?Munlás-paraszt osztályból te vagy a paraszt?Büdös paraszt?
RAMBO
2015. január 18. 16:58
...és gondolom exportálnánk a Szovjetúnióba. Szólt ezeknek a marháknak valaki, hogy eltelt 25 év a háztájizás óta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!