Lakatos: Azért igazoltattak, mert cigány vagyok

2015. január 27. 16:30

Lakatos Béla, Ács fideszes polgármesterét meglátása szerint azért igazoltatták, mert cigány származású. Szerinte óriási problémák vannak a magyar társadalomban, évtizedek óta nincs helyén kezelve a magyarországi cigányügy.

2015. január 27. 16:30

Az ácsi polgármester elmondása szerint minden közlekedési szabályt betartott. Már a rendőrök közeledéséből látta, hogy igazoltatni fogják. Alapvetően nem zavarta volna, ha megállítják. Amikor rendőr beszólt az ablakon, azonnal odaadta az iratait, de a forgalmi engedélyt hirtelen nem találta. Mialatt kereste, megszólalt a rendőr walkie talkie-ja, és egyértelműen elhangzott a „kisebbségi igazoltatás” attól a rendőrtől, aki belebeszélt.

Lakatos Béla, Ács fideszes polgármesterét meglátása szerint azért igazoltatták a rendőrök, mert cigány származású. Szerinte óriási problémák vannak a társadalomban, évtizedek óta nincs helyén kezelve a magyarországi cigányügy. Szerinte valami hibádzik a magyar társadalomban, éppen ezért keményen bírálja a kormányzati politikát a közoktatási rendszer átalakítása és a roma elit megteremtése miatt.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fóbia
2015. január 29. 07:52
Kérdés:A rendőr messziről hogy szúrja ki hogy cigány mert ugye csillog a szélvédő? A kisebbségi igazoltatást miért nem beszélte meg a rendőrrel, vagy annak főnökével? Miért az ATV és Kálmán Olga a ? panaszfelvevő? Miért neki henceg hogy nem merik kizárni a Fideszből? Hazudik mert a vérében van?
Rockpapa
2015. január 28. 17:27
Hogy előitélet van velük szemben,és mindenütt nemkivánatos személyek szerte a világon,arról persze nem tehetnek.Önvizsgálatot kéne tartani a cigányságnak,hogy ez mitől van.Talán az az életforma,az az erkölcsi norma,nem egyezik az Európai kultúrával.
brabant89
2015. január 28. 13:38
A hozzászólások alapján úgy tűnik, hogy nemigen vette senki a fáradságot, hogy végighallgassa az interjút. Ha végighallgatta volna, dicsérné Lakatos Bélát, hogy bárcsak minél több ilyen cigány ember lenne az országban. Helyette ócsárolják. Az interjú ugyanis nem a rendőrségi igazoltatásról szól.
brabant89
2015. január 28. 13:16
"Miért nem használja magát a kormány romaügyben? Nincs rám szükség. De nem csak rám nincs szükségük. Jó kapcsolatban vagyok Járóka Líviával, aki az európai parlamenti képviselőnk volt. Vele is ugyanaz történt, mint velem. Egyik napról a másikra kitették a Fidesz rendszeréből, hogy a határon túli magyaroknak legyen uniós képviselete. Volt itt nálam másnap, beszélgettünk, mondta is, hogy mindenben igazam volt. A Fidesznek olyan emberekre van szüksége, mint Farkas Flórián." http://www.origo.hu/itthon/20150127-neha-idegsokkot-kapok-azon-amit-a-fidesz-muvel.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!