Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Kiemelten védené a közösségi szimbólumokat a Fidesz

2015. január 14. 13:49

Javaslatot készít a Fidesz annak érdekében, hogy bizonyos közösségi szimbólumokat és értékek kiemelt védelemben részesüljenek. Rogán Antal szerint a terrorizmus elleni fellépés össznemzeti ügy.

2015. január 14. 13:49

Össznemzeti ügynek nevezte a terrorizmus elleni fellépést a Fidesz frakcióvezetője szerdán, az erről tartott ötpárti egyeztetés után. Rogán Antal sajtótájékoztatóján egyúttal jelezte, pártja javaslatot készít annak érdekében, hogy bizonyos közösségi szimbólumok és értékek kiemelt védelemben részesüljenek.

A múlt heti párizsi terrorakció után összehívott frakcióvezetői egyeztetést követően Rogán Antal kijelentette: Magyarországnak is ki kell alakítania egy közös, preventív stratégiát. Tisztázni kell a Magyarországot is fenyegető kockázatokat – mondta –, ezek áttekintésére a jövő héten összeül a nemzetbiztonsági és a honvédelmi bizottság. Emellett létrehoznak egy frakcióközi egyeztető fórumot – a kormány részvételével –, amelyen minden képviselőcsoport megfogalmazhatja javaslatait – tájékoztatott.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2015. január 14. 18:24
Szőnyi Szilárd és társai elmebetegsége termékeny talajra hullott sajnos. Eddig, európai beavatkozásnak köszönhetően, úgy-ahogy megvolt Illibériában a sajtószabadság, de ez a démoni törvényjavaslat végképp kivégzi.
Tintamin
2015. január 14. 17:40
Össznemzeti tevékenység, igazi hungarikum lett a lopás. Én ezért közösségi szimbólummá emelném, és védelem alá helyezném a "MAGYAR ENYVES KÉZ" c. alkotást. Fővédnök: Rogán Antal, Orbán Viktor, Lázár János, L.Simon László, Vajna András, Kósa Lajos, Szíjjártó Péter, Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Garancsi István, stb-stb-stb-stb.
béla 60
2015. január 14. 16:12
Népnemzeti tolvaj logo védett lesz ??
Thasaidon
2015. január 14. 15:38
Egyébként meg: istenem, a kreténségnek mindig vannak mélyebb bugyrai?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!