Tüntetnek a NAV vezetőinek lemondásáért

2014. december 04. 19:40

A NAV „korrupt vezetőinek lemondását” és a szervezet független átvilágítását, a korrupcióval szembeni zéró toleranciát követeltek tüntetők csütörtök este Budapesten, a Vértanúk tere és a Kossuth Lajos tér találkozásánál. Az egyik szónok szerint eljöhet az az idő, amikor a polgári engedetlenség eszközéhez kell nyúlni.

2014. december 04. 19:40

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) „korrupt vezetőinek lemondását” és a NAV független átvilágítását, a korrupcióval szembeni zéró toleranciát követeltek tüntetők csütörtök este Budapesten, a Vértanúk tere és a Kossuth Lajos tér találkozásánál.

Az „1000 milliárdan a tisztességes adózásért” elnevezésű Facebook-csoport által „A mi országunk! A mi pénzünk” címmel szervezett demonstráció résztvevői emellett azért is demonstráltak, hogy az állam tartsa tiszteletben a magántulajdonhoz való jogot és „ne nyúljon” a magánnyugdíj megtakarításokhoz.
 
Somló Eszter a Népharag csoport képviseletében arról beszélt, hogy továbbra sem vizsgálták át a NAV-ot, és „korrupt” vezetők kezelik az adófizetők pénzét. Kijelentette: eljöhet az az idő, amikor a polgári engedetlenség eszközéhez kell nyúlni.
 
A tüntetők a beszéd után a Nádor utcán keresztül elindultak a budai Vár felé. Azzal indokolták úticéljukat, hogy a Miniszterelnökség a várba akar költözni. Amikor a tömeg vége elhagyta a Vértanúk terét, az eleje a Steindl Imre utcánál járt. A demonstrálók a „Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok” feliratú magyar zászló mögött vonulnak.
 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2014. december 05. 20:09
Holnap milyen tüntike lesz? Még nem tudják szegények, hogy 2018-ig annyira megunják az emberek, hogy oda sem figyel rájuk senki. Már most is érződik, hogy magukat szórakoztató szerencsétlen kis unatkozóknak tekintik őket! Így kell komolytalanná tenni a politikát!
zoles
2014. december 05. 01:13
Somló Eszter... Somló... na jó, menj Izraelbe B+ és ott emberkedj...
slomovicz
2014. december 04. 21:23
Vágó Gábor jó sok pénzt kap a tünti szervezésért. Ráér amióta a választók elhajtották mindenhonnan a halál véreres vesszejére. Beigérték neki a Miniszterelnöki pozíciót. :-) Ez mekkkora szánalmas marha. :-)
kitiltott
2014. december 04. 21:17
még a nevetek is vicckategória... ezer milliárdan gyurcsányferiért :) jobb lett volna nem? kb annyi értelme van mint ennek a mostaninak.. meg annak a hatalmas dugónak amit párszáz barom miatt végig kellett ülnie a hazatérő normális családi életet élő embereknek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!