Pesti Srácok: Gyurcsánynál is népszerűtlenebb Simicska

2014. december 06. 12:06

Felmérte a Fidesz, hogy mennyire népszerű a veszprémi időközi parlamenti választáson való indulást fontolgató Simicska Lajos nagyvállalkozó – írja a Pesti Srácok. Az eredmények szerint Simicskánál még Gyurcsány Ferenc is népszerűbb – persze ez azért is lehet, mert nem túl ismert.

2014. december 06. 12:06

A Pesti Srácok információi szerint a kormány felmérte többek között Simicska Lajos támogatottságát is, mivel a kormányközeli nagyvállalkozó korábban bejelentette: fontolgatja az indulást a veszprémi időközi parlamenti választásokon. A lap szerint Simicska Lajos még Gyurcsány Ferencnél is elutasítottabb politikus.

Ez az eredmény persze nem csak a népszerűségtől, hanem az ismertségtől is függ, Simicska Lajos pedig az elmúlt évtizedekben nem vállalt nyilvános szerepet. Ezt a „rejtőzködő életmódot” szeptemberben törte meg, amikor fotóriport jelent meg a Magyar Nemzetben arról, ahogy felavat egy lovaspályát.

Simicska Lajos november végén jelentette be, hogy barátjai felkérték a veszprémi indulásra, ő pedig fontolgatja a felkérést. Azt nem árulta el, hogy milyen színekben indulna a posztért. A Pesti Srácok mindenesetre leszögezte: „Simicska esetleges beülése a Fidesz-frakcióba ugyanakkor egy morális, etikai határ átlépését jelentené”.

Fotó: Hegedűs Márta/Magyar Nemzet

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Devian
2014. december 06. 22:39
Nem is értem mi a bránert akar ez a dagadt simicska. Több százmilliárdnyi közbeszerzést nyert el.. A főnök még azt is elintézte h azerbajdzsánban is hidakat építsen a közgép... Vicces ahogy próbál szkanderozni orbánnal egyrészt nyilván esélye sincs meg amúgyis mi a péket akar még?
Brigadéros
2014. december 06. 22:08
A hisztero-libsik szeretnék, ha a Simicska szavazatokat venne el a fidesztől...Csak arra nem gondolnak, hogy ha egész idáig éjjel-nappal simicskáztak, akkor az nem jelenthet túl sok szavazatot, ahogy a Pesti Srácok is kimutatták...
Brigadéros
2014. december 06. 22:04
Ez jó!!!...A népszerűtlenség új SI mértékegysége=1 gyurcsányi Simicska jelenleg 1,2 gyurcsányi népszerűtlenségen áll.
Akitlosz
2014. december 06. 21:59
A Pesti Srácok véleménye semmivel nem ér többet, mint akárkié, aki ide írogat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!