Elkapták a bankrablót, akit egy nő vert meg

2014. december 18. 16:49

A miskolci bankrablóról egy bátor nő dulakodást követően lerántotta a maszkot, így a biztonsági kamera felvételt készített az elkövetőről.

2014. december 18. 16:49

Csütörtökön fogták el a Borsod megyei rendőrök a TEK műveleti egységeivel közösen azt a férfit, aki Miskolcon november végén kirabolt egy takarékszövetkezetet.

Egy középkorú nő a bankrablás közben egész nyugodtan sorszámot húzott, majd a rabló után ment és verekedni kezdett vele. Közben a maszkot is lehúzta a bankrabló arcáról, akiről így felismerhető felvételt készített a biztonsági kamera.

A 37 éves Cs. Richárdot több hasonló cselekménnyel is gyanúsítják. Budapesten, Szolnokon, Debrecenben, Egerben, Szegeden és Győrben is rabolt a gyanú szerint.

A TEK felvételén a bankrabló elfogásának pillanatait is megtekinthetik.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. december 18. 18:26
A Jobbiknak rabló bankrabló se volt kismiska. Az is valami cs-vel kezdődött. "Rabolt pénzből támogatta a Jobbik Magyarországért Mozgalmat – állította Cs. Miklós családja az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A férfit a hét elején fogták el a rendőrök. A 27 éves gyanúsított három pénzintézetet és két benzinkutat rabolt ki két és fél év alatt, s mintegy tizenhatmillió forintot zsákmányolt. Lakásában megtalálták a rablásoknál viselt ruházatát és a támadáshoz használt gázfegyvert is.Cs. Miklós vallomásában arról beszélt, hogy a rabolt pénzből kártyatartozásait fedezte, a családja azonban ezt határozottan cáfolja. „A testvérem soha nem kártyázott, kiválóan ért a számítógépekhez, és amikor összejöttek a barátaival, mindig komputeres harci játékokat játszottak” – mondta el lapunknak Cs. Miklós – neve elhallgatását kérő – testvére, aki azt is állítja, hogy a gyanúsított „nem járt el otthonról, így nem is verhette magát kártyaadósságokba”.„Mi a családban soha nem politizáltunk, ezért mindenkit meglepett, amikor tavaly nyáron a testvérem elkezdett a jobbikos nézeteiről beszélni. Úgy tudjuk, hogy szórólapozással és különféle anyagok sokszorosításával segítette a pártot, számítógépes ismeretei miatt az egyik kampányfilm elkészítésében is közreműködött, két esetben pedig a saját pénzéből bérelt termet a párt rendezvényeinek. Ha tényleg megtette, amivel gyanúsítják, egészen biztosan nem magától tette, valakinek kellett mögötte állnia”– mondta lapunknak a gyanúsított testvére. - See more at: http://archivum.magyarhirlap.hu/hirvilag/a_jobbikot_tamogatta_a_bankrablo.html#sthash.E0lsrWce.dpuf" http://archivum.magyarhirlap.hu/hirvilag/a_jobbikot_tamogatta_a_bankrablo.html
adam
2014. december 18. 17:59
http://youtu.be/sB6C3zUTDO8?t=2m42s
thymian
2014. december 18. 17:55
A hülyéje, ahelyett hogy húzott volna a csába, rátámadt a nőre. Megérdemelte. :D A zsákmánya, a szatyrát nézve, nem lehetett nagy. Így gyűri le a TEK. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wgIBIPRXvV8
Mich
2014. december 18. 17:37
:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!