60-70 milliós lakása van Lázár 10 éves fiának

2014. december 02. 19:38

Április óta egy 120 négyzetméteres svábhegyi lakás tulajdonosa Lázár János 10 éves kisfia. Korábban egy mádi szőlőbirtokot is vásároltak a nevére.

2014. december 02. 19:38

A 60-70 millió forintra becsült svábhegyi ingatlan nem szerepel Lázár János vagyonnyilatkozatában, mint ahogy a mintegy 20 millió forintot érő mádi szőlőbirtok sem.

Lázár az RTL Klubnak az ingatlan áráról azt mondta: „ez az értékbecslés nem rossz”. Elmondása szerint megtakarításból, hitelből és családi segítséggel vásárolták meg a budai ingatlan a 10 éves kisfiúnak. Arra a kérdésre, hogy mennyiben segített a család, úgy felet, hogy „sokban”. Azt is elmondta, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot tesz, és akkor minden világos lesz vásárlásaival kapcsolatban.

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2014. december 03. 13:26
nem ismerem a törvényt - de úgy általban a kiskorúaknak nem szoktak a svajci bankban számlát nyitni, se a telekkönyvben új oldalakat nyitni ... - valakit csak felhatalmazott valaki, - mert sem a svajci bank, sem a telekkönyv nem egy fletni ... - ezt nem is kell a Tekesekkel vizsgáltatni - ugye ?
berzsian56
2014. december 03. 12:41
Látjátok miket hoz a kaparós sorsjegy? A kis Lázár meg nagyon ért a kaparáshoz, nála minden három szelvényből kettő nyerő. Na ezt kell megtanúlni, ahhoz ,hogy politikus legyél.
pierre bayle
2014. december 03. 10:34
szvsz moralizálni már rég felesleges, mindenki tudja, hogy ezek korrupt gecik (valószínűleg még a fideszes kommentelők is), akiknek törvényesen aligha lehetne ennyi pénze. A kérdés inkább az, kellett volna-e szerepeltetnie mindezt a vagyonnyilatkozatában becsületes jánosnak... tudtommal igen.
kukagyerek
2014. december 03. 10:22
Audi, Doxa (vagy mi), szőlőbirtok, 23 millás fácánvadászat, 70 millás "gyereklakás" (akkor a sajátja milyen lehet?), Százezres öltönyök, 2-3 millás szállodai szoba, többezres reggelik, stb. Kedves fidesz-ájultak! Ennek, a mandzsetta gombja is többe került (úgy lehet), mint amennyit ti össze tudtok kuporgatni egy év alatt. Erre szavazgattok ugye? Szerencsétlenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!