Tüntet a Szolidaritás: így fog lebénulni a budapesti közlekedés

2014. november 14. 10:43

A Magyar Szolidaritás Mozgalom autós tüntetést tart péntek délután Budapesten, ezért a belváros főbb közlekedési útvonalait lezárják. A Szolidaritás az orbáni gazdaság- és társadalompolitika, valamint a korrupció ellen tüntet a péntek délutáni forgalom lassításával.

2014. november 14. 10:43

A Magyar Szolidaritás Mozgalom az orbáni gazdaság- és társadalompolitika, az állami szintre emelt korrupció elleni tiltakozásul szervez autós demonstrációt. Kónya Péterék, plusz a demonstrációra várt civil szervezetek, állampolgárok délután egy és négy között vonulnak majd végig, keresztbe-kasul a fővároson.

A BRFK tájékoztatása szerint péntek délután egy és négy között forgalomkorlátozás lesz Budapest belvárosában. Egy időre lezárják az I, II, V, VI, VII, VIII, IX, XI, XII, XIII és XIV kerület egyes részeit.

Kattintson a képre nagyobb felbontásért.

Az autós demonstráció a Hősök tere – Oktogon – Nyugati pályaudvar – Jászai Mari tér – Margit híd – Margit körút - Széll Kálmán tér-Batthyány tér - Fő utca - Clark Ádám tér – Lánchíd - Széchenyi tér - József Attila utca - Károly körút -Múzeum körút - Fővám tér – Szabadság híd - Gellért tér - Bartók Béla út - Villányi út - BAH csomópont - Hegyalja út-Erzsébet híd - id. Antall József rakpart - Carl Lutz rakpart - Dráva utca-Dózsa György út - Hősök tere útvonalon halad majd.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2014. november 14. 18:01
Zseniális ötlet! Bénítsuk meg az egyébként is kaotikus budapesti közlekedést, pláne pénteken, mert a shabbat shalom-szolidaritásnak még a rendőrség sem tud ellenállni. Hogy is tudna!
balbako_
2014. november 14. 17:41
Hol is tartunk a CIA kormánybuktató ajánlásában?
DFK
2014. november 14. 13:02
Egyáltalán, mik a követeléseik? Szerintem az anyukájuk rekeszizomra fog gyúrni péntek délután.
ProfWilliam
2014. november 14. 12:57
Biztos rengetegen fognak szimpatizálni velük ott a délutáni csúcsforgalom kellős közepén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!