Nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére Vida Ildikó

2014. november 05. 11:53

Csak a NAV elnökhelyettes és kollégái jelentek meg a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülésén, Vida Ildikó elnök nem.

2014. november 05. 11:53

Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke nem, csak Varga Árpád elnökhelyettes és kollégái jelentek meg az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésén, amelyen az Egyesült Államok által hozott beutazási tilalom ügyét is tárgyalják.

A NAV elnökét azt követően hívták meg a bizottság ülésére, hogy neve felmerült azok között, akikkel szemben az Egyesült Államok beutazási tilalmat rendelt el. Vida Ildikó a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúban elismerte, hogy több kollégájával együtt az érintettek között van. 

Vadai Ágnes független képviselő, a Demokratikus Koalíció alelnöke – aki a bizottságnak nem tagja – röviddel az ülés kezdete után újságíróknak azt mondta, a testület fideszes tagjai „kitiltották” az ülésről, de kezdeményezni fogja, hogy hozzák nyilvánosságra a tanácskozás  azon részének jegyzőkönyvét, amelyen a NAV-elnök és munkatársainak kitiltási ügyét tárgyalták.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. november 05. 20:04
Hát ez egyre cifrább és egyre egyértelműbb. A Lajos mindent tud de szóba sem kerül.
kukagyerek
2014. november 05. 16:05
Gyerekek ne morogjatok! A "tisztelt" "magyar" szavazópolgár csörtetett az urnák elé, hogy meg szavazza ezt a roma-mutyi-kormányt. Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel!
qccqccqcc
2014. november 05. 13:57
Jól tette. Vadai belakarmolt az asztalba?
qccqccqcc
2014. november 05. 13:57
Jól tette. Vadai belakarmost az asztalba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!