Mesterházy visszatért

2014. november 20. 18:16

Négy és fél hónap után először állt nyilvánosság elé Mesterházy Attila: egy újpesti metrómegállóban kampányolt az MSZP-s Horváth Imrének. A szocialisták volt elnöke ígéri: a jövőben aktivizálódni fog.

2014. november 20. 18:16

„Azért töröm meg az önként vállalt hallgatásomat, hogy jelezzem, nagyon fontos az újpesti győzelem. Eljöttem, hogy felrázzam a választókat” magyarázta az Indexnek Mesterházy Attila, miért döntött úgy, hogy váratlanul megtöri az EP-választást követő lemondása utáni négy és fél hónapos hallgatását, és részt vesz a szocialista párt újpesti időközi választási kampányában. Az újpesti metrómegállóba, ahol Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-elnök és a párt jelöltje tartott sajtótájékoztatót, metróval érkezett a politikus.

Az MSZP Újpesten Horváth Imrét indítja, akit viszont a többi baloldali párt nem támogat. Mesterházynak ehhez is volt egy-két szava: arra kérte a többieket, igenis támogassák az MSZP-s jelöltet — szembemenve ezzel a szocialisták jelenlegi irányvonalát megtestesítő Tóbiás Józseffel, aki arról beszél egy ideje, hogy véget ért a baloldali pártok közti összefogás időszaka. A cikkünk illusztrációjaként szereplő szelfi is itt készült.

Mesterházy arról is beszélt az Indexnek, hogy a jövőben aktivizálja magát, és gyakrabban szólal meg aktuális problémákat érintve. Csütörtök este például a NAV-ot érintő korrupciós botrányról posztolt Facebook-oldalán: „Részletes, kidolgozott anyag, ÁFA csalásban érintett termékek, gyártók megnevezésével, számla másolatokkal igazolva. Ezek sem elegendőek Orbán Viktornak és a NAV-nak, hogy komolyan vegyék az amerikai jelzéseket. Lehet itt fecnizni, meg bagatellizálni, de észre kell vennünk, hogy egyre nehezebb lesz a kormánynak eltakarnia ezeket a sok milliárdos lenyúlásokat.”

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2014. november 21. 15:00
Onnan lehet tudni, hogy erjed valami, amikor megjelennek a muslinczák.
silvester
2014. november 21. 10:55
Par honapig tartott a legyott a kecskevel,uj kecske kell,az elku....rashoz.
vigyor
2014. november 21. 10:19
LOL Akkor is édes, ha most épp le lilamajmoztál:-))))))
peninsulavaldes
2014. november 21. 09:46
És bosszút áll? Vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!