Mégsem változik a cafeteria adója

2014. november 17. 16:18

Nem emelik a cafeteria adóterhelését, viszont 450 ezer forintra csökken a juttatás felső határa, a 200 ezer forint feletti rész pedig csak SZÉP-kártyán lesz nyújtható.

2014. november 17. 16:18

Nem változik jövőre a cafeteria adóterhe – emelte ki az adótörvény-javaslathoz benyújtott módosítások közül Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján. Elmondta, a Fidesz kifejezetten támogatja azokat a módosító indítványokat, amelyek célja, hogy a cafeteria adótételei ne módosuljanak, maradjon a teher jelenlegi mértéke. A változás annyi, hogy a juttatás felső határa 450 ezer forintra csökken, viszont a 200 ezer forint feletti rész csak SZÉP-kártyán nyújtható majd – ismertette.

A Ház előtt fekvő önkormányzatitörvény-módosítással kapcsolatban a kormánypárti frakció úgy döntött – közölte Rogán Antal –, hogy a jogszabályban kimondják: a megyei közgyűlés mindenkori székhelye a megyeszékhely, ettől nem lehet eltérni.

A KDNP által javasolt vasárnapi zárva tartást firtató kérdésre a frakcióvezető azt válaszolta: a következő két hétben vitatja meg a Fidesz az elképzelést, de ha támogatják is, biztosan lesznek módosító indítványaik.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samott
2014. november 17. 21:36
Azt irtam sci-fi, mert a kormany nem menne bele.
kitesurf oktatás
2014. november 17. 19:50
A legjobb sportolásra fordítani mivel az egyszerre egészséges és szórakoztató is.
liberálzöld.
2014. november 17. 19:06
Kafetéria-adó. Itt is befosott a Fidesz. Úgy látszik a felcsuti Mór csak abból ért, ha belerúgnak a purdé seggébe. "Cigány, cigány, miért vagy te cigány A sárgalábú istenit az anyádnak! http://www.youtube.com/watch?v=9rFuWeCaGCg
teljesenertelmetlen
2014. november 17. 17:31
A kafetéria eredetileg adómentes volt, csak a sok ügyeskedő, adócsaló magyar nem arra használta, amire kitalálták, hanem adóelkerülésre, ezért kell közelíteni az adóját a bérhez. Ezt is magatoknak köszönhetitek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!