Liberálisok: Diktatúrákkal barátkozik a kormány

2014. november 11. 15:38

Fodor Gábor szerint miközben az Orbán-rendszer harcot hirdet az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió ellen, és hazugsággal, magyar ügyekbe való beavatkozással vádolja nyugati szövetségeseit, addig diktatúrákkal építi a kapcsolatait.

2014. november 11. 15:38

A Magyar Liberális Párt (MLP) szerint Orbán Viktor kormányfő Ilham Alijev azeri elnök, azaz egy elnyomó diktatúra vezetője előtt „hajlong”, s ezzel Magyarország minden állampolgárát megalázza. Fodor Gábor, az ellenzéki párt elnöke kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében az azeri elnök budapesti látogatásáról szólva kiemelte: miközben az Orbán-rendszer harcot hirdet az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió ellen, és hazugsággal, magyar ügyekbe való beavatkozással vádolja nyugati szövetségeseit, addig diktatúrákkal építi a kapcsolatait. Szerinte ezt is sikertelenül teszi, hiszen a magyar-azeri gazdasági kapcsolatok jelentéktelenek: kevesebb, mint a magyar külkereskedelmi áruforgalom 0,5 százalékát teszik ki.

A magyar kormányhoz köthető érdekkörök és az azeri diktátor nagy valószínűséggel valóban üzletelnek, csak ennek semmi köze Magyarország fejlődéséhez, annál inkább a korrupcióval szerzett magánvagyonok gyarapításáról szól ez a kapcsolat. A korrupt azeri és magyar kormány egymásra talált” – írta a független országgyűlési képviselő, hozzátéve: Magyarországnak az Európai Unióval való kapcsolatok helyrehozására kellene koncentrálnia.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. november 11. 18:51
Ez biznisz, faszfejek! Tudjátok...amire naponta veritek a faszotokat.
bumburi
2014. november 11. 18:38
Miből gondolják ezek, hogy Azerbajdzsán jobban diktatúra mint az USA ? Csak nem azért mert az Amnesty, meg a hasonszőrű Soros és CIA támogatott NGO-k mondják. Ezek a Soros támogatott NGO-k már Magyarországról is annyit hazudtak, hogy semmi okunk nincs elhinni hogy Azerbajdzsán diktatúra. Azerbajdzsánban nincs Guantanamo, nincsenek CIA börtönök, nem cenzúrázzák Kertész Imrét, nem tiltják ki más országok polgárait önkényes gyanúsitások alapján, nem bombáznak idegen országokat.
Akitlosz
2014. november 11. 17:20
Diktatúrák: Liberálisokkal barátkozik az ellenzék.
kjkj945
2014. november 11. 17:01
Fodroska, neked pedig csak az Izraeli diktatura a jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!