Barabás: Küzdenem kell az elnyomó rendszer ellen

2014. november 20. 21:43

Számon kérheti az újbudai képviselő-testület Barabás Richárdot, amiért részt vett több erőszakba torkolló ellenzéki demonstráción. Az Együtt politikusa szerint neki fiatal politikusként kötelessége az elnyomó rendszer ellen harcolnia.

2014. november 20. 21:43

„Mint fiatal politikusnak, küzdenem kell az elnyomó rendszer ellen. Még egyszer mondom, békés eszközökkel. Én azt mondtam, hogy toljátok meg! Nem tettem kárt a Fidesz-székházban, sem a Sándor-palotában, mindegyik szimbolikus küzdelem, szimbolikus harcok, nem fizikai, nem vérre menő, nem erőszakra menő harcok” — mondta a Hír TV-nek Barabás Richárd arra a kérdésre, hogy hogy nevezi magát békepártinak, miközben székházat ostromol, a Sándor-palota erkélyére mászik fel, arra buzdítja a tüntetőket a Kossuth téren, hogy menjenek be a Parlament épületébe. A tévé szerint Barabás irányította a Kossuth téren a tömeget.

A Hír TV felidézi: Barabás az Együtt-PM színeiben kompenzációs listáról bekerült az újbudai közgyűlésbe is, így fenti tevékenységéért ott akár számon is kérhetik.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik