Az LMP nem érti Karácsony Gergely közeledését

2014. november 16. 11:54

Miközben a PM-es Karácsony Gergely közeledne az LMP felé, Meszerics Tamás LMP-s EP-képviselő nem teljesen érti, mit akar a zuglói polgármester.

2014. november 16. 11:54

A Lehet Más a Politika EP-képviselője lemondatná az Európai Bizottság elnökét, Jean-Claude Junckert. Közben a volt LMP-s szakadárok – az Együtt-tel éppen szakító Párbeszéd Magyarországért – újra közelednének volt pártjuk felé. Az LMP európai parlamenti képviselője, Meszerics Tamás nem is érti Karácsony Gergelyék ötletét, de ettől még készek a tárgyalásra kisebbségben lévő zuglói polgármestert.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. november 17. 11:47
Karácsonyéknak Baynau kellett, azt kaptak helyette apportban Fletót, Szigetvárit, meg Fletó még Fodor Gabikát is beapportálta. Jávor meg Baynau mandátumával ritka féreg módon nyitott az EP-ben.
GV0917
2014. november 16. 18:10
Minő fordulat!Egy hason csúszó eb testközelben(Itt Budapesten ) másik Brüsszelben ugatja a holdvilágot, meg " a ZORBÁN REZSIMET"! András, gondolj a rómaiak bölcsességére! Akár milyen alázatos tekintettel közelít feléd egy kutya, jusson eszedbe a mondás: CAVE CANEM ANDREAS!/óvakodj a kutyától András!/ Most még nyüszítve, farkával a földet verdesve közelít, de ha visszafogadod, egy óvatlan pillanatban elharapja a torkodat! Egy józan kutya is veszélyes, hát még egy UNICUM FÜGGŐ!
Senye Péter
2014. november 16. 17:04
Karácsonynak nincs politikai háttere. Anélkül meg egy nem helybeli polgármester olyan, mint ha üres a tank és messze a benzinkút.
formaegy
2014. november 16. 16:59
"...a PM-es Karácsony Gergely közeledne az LMP felé..." Ha az LMP szóba áll ezzel a Bajnai seggnyalóval, azt hiszem ők is lehúzhatják magukat a WC-n! Az ilyen szarháziakat messze el kell kerülni, mint a leprásokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!