A Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság elé vinné a Simon-ügyet

2014. november 28. 11:20

Németh Szilárd elmondása szerint elsősorban arra kíváncsiak, miből tudta kifizetni Simon Gábor a 128 millió forintos adóhátralékát.

2014. november 28. 11:20

A Fidesz az ügyészség, a Belügyminisztérium és a titkosszolgálat képviselőinek tájékoztatását kéri a Simon-ügy vizsgálatának jelenlegi állásáról az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának következő ülésén. Ezt Németh Szilárd, a bizottság kormánypárti alelnöke jelentette be újságíróknak pénteken, Budapesten.

A politikus azt mondta, elsősorban arra kíváncsiak, hogy az MSZP volt elnökhelyettese milyen forrásból tudott befizetni a közelmúltban 128 millió forint adóhátralékot. „Vajon a vörös segély állt-e a rendelkezésére” – fogalmazott Németh Szilárd arra utalva, hogy esetleg nem az MSZP pártpénzeiből történt-e meg ez a kifizetés.

Németh Szilárd szerint a Simon-ügyben bizonyítékok is a hatóságok rendelkezésére állnak, ezért a nemzetbiztonsági bizottsági meghallgatással a korrupcióval szembeni határozott fellépésre vonatkozó amerikai kérésnek is eleget kívánnak tenni.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. november 28. 16:37
Minimum egy ENSZ közgyűlést,idióták!
Apáczai
2014. november 28. 16:31
"...a nemzetbiztonsági bizottsági meghallgatással a korrupcióval szembeni határozott fellépésre vonatkozó amerikai kérésnek is eleget kívánnak tenni." Törököt fogott a balliberális mószerolók siserehada. Bruhahahaha..... Mik derülnek majd ki egy ilyen meghallgatáson? Kiváncsian várjuk a híreket!!!! Meg a tippeket, honnan lehet százmilliókat csak úgy, lazán leakasztani. Sok gyerek jóllaknak belőle...
VakzKommondor
2014. november 28. 12:50
http://444.hu/2014/11/28/mielott-eladtak-volna-giro-szasz-sogoranak-meg-gyorsan-leertekeltek-a-dorotya-utcai-hazat/ szerencse, hogy a girószáz nem füvezik, mert akkor csúnyán megkapná. Így most minden rendben a hazugszáj és a pasaparki hobbit fehér mint a hó.
chinasky
2014. november 28. 12:37
giró urat is vihetik. de a fos nav, meg az ügyészség kussol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!