Nem ment hétfőn dolgozni a NAV elnöke

2014. október 27. 12:28

A 444 munkatársai hétfőn reggel fél nyolctól több mint másfél órán keresztül várták Vida Ildikót a NAV székháza előtt, de hiába. A NAV elnöki titkárságán a Mandiner érdeklődésére azt a választ adták, hogy a Vida Ildikó házon kívül van, de a jövő héten visszajön.

2014. október 27. 12:28

Nem ment hétfőn dolgozni a NAV elnöke, Vida Ildikó, akit a bécsi reptéren lepett meg csütörtökön az RTL Klub stábja, miután felmerült, hogy ő is érintett lehet a kitiltási botrányban. Vida ezt azóta sem cáfolta, a reptéren pedig azt mondta a tévéseknek, hogy szabadságra megy.

Hétfő reggelig sem jött vissza: a 444.hu munkatársai fél nyolctól várakoztak a NAV székháza előtt, de sem Vida Ildikó, sem helyettesei nem érkeztek meg még 9 után sem.

Felhívtuk a NAV-ot, hogy beszéljünk Vida Ildikóval, az elnöki titkárságon azonban megerősítették, hogy házon kívül van. Érdeklődésünkre, hogy mikor jön vissza, azt mondták: a jövő héten.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. október 27. 21:20
Épp lézer nertárssal vadászott, és megkapta a védett személyek névsorát. Csak a szokásos.
Dr. Venezu Ella
2014. október 27. 16:00
Akkumlál jó sok napfényt remélhetőleg.
Fici7
2014. október 27. 15:43
A baksis pénzeket el kell tüntetni az egzotikus helyek bankjaiban, hogy ne lehessen megtalálni. Ha ezeket elrendezte és ezt is kipihente, akkor lehet hogy hazajön.
Csigorin
2014. október 27. 15:12
" a reptéren pedig azt mondta a tévéseknek, hogy szabadságra megy." nofene, csak nem igazat mondott? most ezen komolyan mit nem lehet felfogni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!