Megint a Bálnában várja a választási eredményeket a Fidesz-KDNP

2014. október 08. 18:46

A vasárnapi önkormányzati választás előtt a kormánypártok központi kampányzáró rendezvényt nem terveznek, az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szombat este közösen fejezi be a kampányt, a rendezvényen várhatóan felszólal Gyurcsány Ferenc és Bokros Lajos is. A Bokros Lajost jelölő Modern Magyarország Mozgalom már csütörtökön befejezi a kampányt, a Jobbik pedig Budapest mellett Gyöngyösön is tart ilyen rendezvényt.

2014. október 08. 18:46

A vasárnapi önkormányzati választás előtt a kormánypártok központi kampányzáró rendezvényt nem terveznek, a Fidesz-KDNP az eredményváró rendezvényét vasárnap este a budapesti Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban tartja. Központi kampányzárót nem terveznek a kormánypártok.  Tarlós István főpolgármester nem tart külön kampányzáró rendezvényt, vasárnap a Fidesz-KDNP eredményváróján vesz részt.

 
A Bokros Lajost jelölő Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) tartja elsőként kampányzáróját, csütörtökön, a II. kerületben az IBS Színpadon. Az eseményen a főpolgármester-jelölt mellett a tervek szerint felszólal Roszik Gábor volt országgyűlési képviselő, a MoMa támogatója és Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció volt alelnöke is. A főpolgármester-jelölt eredményváróját vasárnap este a Corner rendezvényközpontban tartják majd.
 
A Jobbik több helyszínen is tart kampányzáró rendezvényt, Vona Gábor pártelnök Gyöngyösön vesz részt ilyen eseményen szombaton, a budapesti kampányzáró pedig szintén aznap lesz a Budapesti Vállalkozási Főiskolán, Volner János alelnök, Staudt Gábor főpolgármester-jelölt és Szilágyi György budapesti elnök részvételével. Az ellenzéki párt országos elnöksége a fővárosban várja vasárnap az eredményeket, ennek helyszínét azonban szerda délutánig nem közölték.
 
Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a választásig hátralévő néhány napban a mozgósításra koncentrálnak. Mint mondta, a baloldali pártok szombat délutáni budapesti kampányzáróján ő is részt vesz. Az MTI úgy tudja, hogy a párt országos vezetésének tagjai az MSZP Jókai utcai székházában várják majd az eredményeket.
 
Az Együtt-PM sajtóosztályán közölték, hogy az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szombat esti közös kampányzáró rendezvénye az Ajtósi Dürer soron lévő Experidance Házban lesz, amelyen várhatóan Szigetvári Viktor, az Együtt-PM szövetség ügyvezető társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Gyurcsány Ferenc mellett Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom baloldali pártok által támogatott főpolgármester-jelöltje is felszólal. 
 
Az Együtt-PM eredményvárója vasárnap a Király utcai G3 rendezvényközpontban lesz. 
 
A Demokratikus Koalíció pénteken délután tartja kampányzáróját a Rákóczi úti Best Western hotelben. A párt vezetői vasárnap a Teréz körúton, a DK új irodájában lesznek, a kerületi jelöltek pedig a helyi irodákban várják az eredményeket, ha nyernek, akkor felkeresik őket.
 
Az LMP szombaton tartja kampányzáróját a Corner rendezvényközpontban, ahol Schiffer András, Szél Bernadett társelnökök, Csárdi Antal főpolgármester-jelölt, Osztolykán Ágnes oktatási és szociális ügyekért felelős politikus, valamint Istvánffy András, a 4K elnöke szólal fel. A párt eredményváró rendezvényét pedig a Paulay utcai Ankertben rendezik, ahol a polgármesterjelöltek is ott lesznek.
 
A Magyar Liberális Párt eredményváróját az V. kerületi Sas utcai irodájukban tartják.
 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. október 08. 22:52
Minden, amit a Bálnáról tudni kell. Először is: mióta "megszületett" el sem mozdult a helyéről.Még is penetráns szag lengi körül a Demszkíj korszak (utalás Bokrosra?)panamái miatt! Aztán meg nem volt Jónás!Mert az egyetlen NAVIGÁCIÓS szakembert kiküldték Brüsszelbe! Igen, nem volt olyan kocsma, ívó,egyéb hely ahol fogyott a különböző töménységű C2H5OH-hogy a Kapitány ne ismerte volna a koordinátáit!Bár a bálna vadászata tilos, a mi miniszterelnök helyettesünket -vadász létére beengedték. Viszont ő nem egy Achab kapitány,nem is tud szigonnyal lőni! Puskával viszont igen. Igaz, hogy legszívesebben Jávor szarvasra lőne. A DK-ból egy szarvas borjút kora miatt nem lőne ki, így a DK-s Bendegúz megúszhatja.Hadd bőgjön csak a kampányban, a "valódi" bőgés úgy is "lebőgés lesz!" Végül egy "szocialista béna reklám "szövegét idézném, a. / eredeti szöveg:"nem tudja Bálna, milyen jó a málna. Ha tudná a Bálna, milyen jó a málna, akkor ő is szobi szörpöt iddogálna!" B./ javított szöveg:Nem tudja Bálna, milyen jó a málna. Ha tudná a Bálna, hogy milyen jó a málna, már azóta a málnásban Vörösbegyet,fekete hajú kurgános lányt zavarászna!"
Ouroboros
2014. október 08. 20:49
Is everyone in? Are you having a nice time? Now the final solution can be applied...
Qsza
2014. október 08. 20:13
Ahab kapitány és rajongói a Best Westernben lesznek. Az MSZP a Titanic dísztermében ünnepel majd. A liberálisok az utolsó belvárosi telefonfülkében. Azután a bejutott képviselők Bitó László gardróbjában gratulálnak egymásnak.
qccqccqcc
2014. október 08. 19:54
Bokros Gyagya Ferkóval hol várja z eredményeket? Ja, megvan: romkocsmában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!