„Kádár János” kampányol a fóti Fidesznek

2014. október 08. 09:33

Egy „jó csapatot” kínál a fótiaknak Kádár János hangján Seszták Szabolcs színész.

2014. október 08. 09:33

Én beismerem tévedéseimet, és csak annyit mondok, hogy hallgass a szívedre, szavazz a – hümhöm – mindegy. A hátam mögötti színt úgyis látjátok” – idézi a videó azon részét a Cink, melyből egyértelmű, hogy melyik pártot támogatná ma Fóton Seszták Szabolcs színész szerint a rendszerváltás előtti Magyarország első számú vezetője.

Seszták feltöltései között egyszerű fideszes kampányfilmek mellett Kabos Gyula, illetve a Cobra 11 egyik főszereplőjének hangján megszólaló kisfilmek is vannak. A Cinknek adott interjújában Seszták elmondta: a videó egy zárt csoportnak készült, figyelemfelkeltésként.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. október 08. 11:51
Ízléstelen!
Berecskereki
2014. október 08. 11:11
Szily László megint cinkkelt lappal operál. A következőket írja: "Mivel nem tudtam eldönteni, hogy hányadán is álljak Kádárral, megkerestem cseten Sesztákot. A színész annyit mondott, hogy a klipet figyelemfelkeltésnek szánta, a szpotjaival a helyi Fideszt segíti, ezzel a kádárossal meg arra akar buzdítani, hogy minél többen menjenek el szavazni." Ebből pedig az következik, hogy nem a Fidesz jelölt és nem az őt támogatók rendelték meg, hanem Seszták találmánya. Seszták állítása is cinkelt, mert nem olyan gügye, hogy ne tudná ezzel nem támogatja a Fideszt, hanem gúnyolja.
peti
2014. október 08. 10:29
Ja, és szerintem a fenti bejegyzésemtől függetlenül nem is vicces, úgy önmagában, de ez meg méginkább ízlések és pofonok :)
peti
2014. október 08. 10:28
Kádárral vicceskedve kampányolni gyakorlatilag olyan, mint Hitlerrel vagy Sztálinnal vicceskedve kampányolni. Ízlések és pofonok, persze, meg zárt csoport, de nekem egyáltalán nem tetszik, és közvetetten ez is relativizálja a tömeggyilkos Kádár rémuralmát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!