Feljelenti Farkas Ferencet a VII. kerületi Fidesz

2014. október 07. 16:58

Az erzsébetvárosi Fidesz szerint a baloldali polgármesterjelölt erzsébetvárosi lakosként tünteti fel magát, miközben életvitelszerűen nem ott lakik.

2014. október 07. 16:58

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt feljelentette a VII. kerületi Fidesz Farkas Ferencet, a baloldal erzsébetvárosi polgármesterjelöltjét – közölte a kormánypárt kerületi alapszervezetének elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Benedek Zsolt – aki Fidesz-KDNP-s önkormányzatiképviselő-jelölt is – azt mondta: erzsébetvárosi »fiktív lakcímek«, »fiktív bejelentkezés« miatt tettek büntetőfeljelentést a rendőrségen Farkas Ferenc ellen, aki szerintük »abban a színben tüntette fel magát, hogy erzsébetvárosi lakos, holott életvitelszerűen nem itt tartózkodik«.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2014. október 08. 17:06
Vattamány se a kerületben lakik, mondjuk ő nem is mondja. A képviselőjelöltek számottevő része (MSZP/Fidesz) se a kerületben lakik. Import termékek.
Secnir
2014. október 08. 11:05
" aki szerintük »abban a színben tüntette fel magát, hogy erzsébetvárosi lakos, holott életvitelszerűen nem itt tartózkodik«. " kósa? lázár? rogán? papcsák? egyik sem helybeli...
komondor
2014. október 08. 07:44
http://propeller.hu/itthon/2998757-alkotmanybiro-fia-is-fizetett-nyelvvizsgaert?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=partner
Pofa Benő
2014. október 07. 20:26
Hát ez elég gyenge. Hamis doktorija esetleg nincs? Azzal "álamfő" is lehet valaki, nemhogy polgármester.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!