Berki, Klapka és Zuschlag a sikerről: „Legyen mindenki okos és ne bukjon meg!”

2014. október 30. 12:13

Halász Attiláék oktatóvideója a pénzről és az üzleti siker kulcsáról.

2014. október 30. 12:13

A Halász & Béni produkció vállalkozói képzésének bemutatkozó videójában Berki Krisztián, Halász Attila, Klapka György, Kovács Róbert és Zuschlag János osztják meg tudásukat a nézővel.

Zuschlag János: „Amikor azt mondják, hogy ne fizess adót, vagy tartsd otthon feketén a pénzt, akkor azt mindig elfelejti mindenki, hogy ma Magyarországon ezek a pénzek soha nem legalizálhatóak.”

Berki Krisztián: „Van egy szó, vagy két szó: hogy nyersz vagy veszítesz. És bármiben. Ha családot akarsz: nyersz vagy veszítesz, lesz családod vagy nem. Gyereket akarsz: nyersz vagy veszítesz. Lemész a teniszpályára, játszol a haverokkal: nyersz vagy veszítesz. Tehát minden akörül mozog, hogy nyersz vagy veszítesz. És ha úgy állsz hozzá... játssz úgy, minthogyha semmit nem jelentene, de az életedet jelenti!”

Klapka György: „Aki pénz nélkül nem tud pénzt csinálni, az pénzzel sem tud. Akkor megette a fene. Akkor pénzzel sem tud. Az se igaz, hogy neked könnyebb, mert pénzed van. Ez se igaz.”

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pacal
2014. október 31. 13:27
300 év fegyház
Vizitdíjadó
2014. október 30. 21:19
klapka és zuschlag is végeztettet herevasalát ahogy berki? Ez az ország úgy szégyen ahogy van
Vizitdíjadó
2014. október 30. 21:04
"Klapka György: „Aki pénz nélkül nem tud pénzt csinálni, az pénzzel sem tud." Mondja ezt a KÖZTÖRVÉNYES zsidó klapka aki aranycsempészetből alapozta meg a vagyonát Akkoriban aki nem volt zsidó, rárohadt a lakat a börtönben ha 10 márkát találtak nála a határon, ez a mocskos mammonimádó zsidó úgy ment át a vasfüggünyös határokon mint kés a vajon
zoles
2014. október 30. 18:35
Nem értem, hogy a Berki is, hogy lehet még szabadlábon..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!