Örül a Mazsihisz a kormány ígéretének

2014. szeptember 09. 15:38

A Mazsihisz elnöke fontos lépésnek tartja, hogy egy háromnegyed éve megszakadt párbeszédet tudtak folytatni a Zsidó Közösségi Kerekasztalon.

2014. szeptember 09. 15:38

Heisler András a kerekasztalt követő sajtótájékoztatón, kedden a Parlamentben úgy fogalmazott, nagyon sok kérdésben sikerült megoldást találniuk, és nagyon sok kérdéssel kapcsolatban a kormánynak és a zsidó szervezeteknek még „dolgozniuk kell azon, hogy eljussunk a megoldásig”.

A Mazsihisz elnöke „nagyon biztatónak” tartja, hogy a Sorsok Házával kapcsolatban a zsidó szervezetek ígéretet kaptak a kormánytól, a kiállítást „csak konszenzusos megoldással” fogják megnyitni, tehát csak akkor, ha a hazai és a nemzetközi zsidó szervezetek is egyetértenek annak a szakmaiságával – tette hozzá.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. szeptember 09. 19:19
Fura nekem ez a lihegés a kormány és a magyarországi zsidók kapcsolatáról... a kormány és a magyarországi cigányok/németek/szerbek kapcsolata nem kavar ilyen izgalmakat (pedig ezek nagyobb kisebbségek)... Miért?
Jancsipapa
2014. szeptember 09. 17:32
-"nagyon sok kérdéssel kapcsolatban a kormánynak és a zsidó szervezeteknek még „dolgozniuk kell azon, hogy eljussunk a megoldásig”.-Ez az én olvasatomban azt jelenti : --Megmondjuk (parancsoljuk ),hogy mi legyen ,a gojok meg teljesítik ...
pubela
2014. szeptember 09. 17:21
Szeretném felhívni a tisztelt Olvasók figyelmét, hogy új, baloldali portál, fórum nyílt: Magyar Baloldal - http://magyar-baloldal.info
gudmen
2014. szeptember 09. 17:16
lázár tanácsadoja zoltai, hunvald büntársa...az mszp meg a fidesz büntársa a nemzet kifosztásában..tiszta mint a kristály...sajnos 2-2.5 millio magyarnak még nem esett le..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!