Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz és a KDNP

2014. szeptember 07. 11:39

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz és a KDNP politikusai, több mint 250 lakossági fórumot tartanak majd az önkormányzati választási kampány részeként. A fideszes jelöltek már mindenütt leadták az induláshoz szükséges aláírásokat.

2014. szeptember 07. 11:39

Hétfőtől országjárásba kezdenek a Fidesz és a KDNP politikusai: az önkormányzati választási kampány részeként több mint 250 lakossági fórumot tartanak majd. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, Nyitrai Zsolt elmondta: az országjárásban Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány tagjai és az államtitkárok mellett a Fidesz más vezető politikusai és európai parlamenti képviselői is részt vesznek, akik igyekeznek a lehető legtöbb helyre eljutni.

A fideszes politikus arról is beszámolt, hogy péntekig minden jelöltjük leadta az októberi választáson való induláshoz szükséges támogatói aláírásokat. Mindenhol az előírt aláírásszám sokszorosát gyűjtötték össze – mondta, kiemelve azt is, hogy minden megyei jogú városban és fővárosi kerületben indul kormánypárti polgármesterjelölt.

Az induláshoz szükséges aláírásokat egyébként hétfőn délután négyig lehet leadni. Vasárnap reggelig 24 ezer jelöltet vettek összesen nyilvántartásba.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. szeptember 08. 07:23
A választások előtt eddig, a kormányzó pártok mindig mentek túristáskodni. Inkább az érdekelne, böszme karge fodosrka megy-e?
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 08. 07:03
global: "3 év 11 hónapig le se szarják a népet, most meg kuncsorognak a megélhetésükért ??????? Aljas szrháziak !!!" Ez igy van kb minden párttal 4 évente 1-2 hónapig azt hazudják a szemünkbe hogy ők a választőkért vannak és a javát akarjk. Közben meg a javaikat. Ángyán Józsefnek van igaza, helyi közösségeket kell építeni mert a pártokrácia egy rákos daganat
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 08. 07:01
Antihoné "Jöjjenek hozánk is, lenne egy-két szavunk a tavaszi ígéretekről." Mivan, már a fidesz-csicskák is háborognak?:) Képzeld mi van azokkal akik nem szavaztak Akkora gyűlölet van az országban Orbán ellen hogy az leírhatatlan
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 08. 06:58
Remélem sok lesz az ellentüntető és zengeni fog az : Orbán takarodj!!!! Fradi B-közép, utazásra fel:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!