Magyar Hírlap: Zoltai Gusztáv Lázár tanácsadója lett

2014. szeptember 09. 09:47

A Magyar Hírlap értesülései szerint a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatója, Zoltai Gusztáv Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tanácsadója lesz. Lázár egyébként keddre hívta össze a Zsidó Közösségi Kerekasztalt.

2014. szeptember 09. 09:47

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tanácsadója lesz Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz korábbi ügyvezető igazgatója – értesült a Magyar Hírlap.

Kedden tíz órakor Lázár János kezdeményezésére összeül a Zsidó Közösségi Kerekasztal a Parlamentben. Lázár az antiszemitizmus monitorozásáról és a zsidó temetőkről szeretne tárgyalni, míg a zsidó szervezetek a Sorsok Házát, a zsidó civil élet támogatását és oktatási, egyházi kérdéseket javasolt a napirendre.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. szeptember 09. 20:30
Szerintem nem Lázár kérte a Zoltait. Alighanem úgy hiányzott neki, mint púp a hátára. Valószínűleg csak égetni akarják vele. Anno a seregben a parancsnok nyakára ültettek egy politikai tisztet.
elfogulatlan
2014. szeptember 09. 15:54
A rendszerváltás óta tudom, hogy a Fidesz egy számomra teljességgel elfogathatatlan liberális gyülekezet, amely racionális érdekből eljátsza a jobboldaliságot. Sajnos vagy szerencsére úton-útfélen lebuknak. De mindez nem nem számít, a 2/3 sincs veszélyben.
Eltünt
2014. szeptember 09. 14:58
Fidesz a fától nem látja az erdőt,az ilyen magyar gyülölő gyütt ment alakot meg se kéne látni ... Az se igaz hogy a szakemberek közt nem találnak megfelelőt ,csak keresni kéne.Boros Imre kitűnő banki szakember .
Eltünt
2014. szeptember 09. 14:51
Nos osztán meg kéne kérdezni zoltai elvtárstól hogy érzi magát az antiszemita náci magyarok közt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!