Féláron vehetnek kenyeret a rászorulók Óbudán

2014. szeptember 11. 09:42

A Máltai Szeretetszolgálat pékségében féláron lehet kenyeret venni az önkormányzatnál igényelhető bérlettel. Állítólag a lehetőségnek nincs köze a választásokhoz.

2014. szeptember 11. 09:42

Havi egy tonna kenyeret féláron lehet majd megvásárolni Óbudán a Máltai Szeretetszolgálat pékségében. Erre az önkormányzatnál igényelhető bérlet jogosítja majd fel a rászorulókat. A kedvezményes kenyér kilója száz forintba kerül.

Az önkormányzat mellett kerületi vendéglősök is támogatják az akciót, egyikük az éttermében is ad kedvezményt a bérletek birtokosainak.

Arra a felvetésre, hogy kampányfogás lenne a kenyérbérlet, Óbuda polgármestere, Bús Balázs azt mondta: „Biztosan van aki ezt gondolja, ennek ellenére mi folyamatosan, évről évre újabb szociális programokat vezetünk be.” Példaként említette a gyermekétkeztetés támogatását és idősek klubja létrehozását. „Ha megtalálnak minket egy nagyon jó szociális programmal, akkor teljesen mindegy, hogy választás van-e vagy nincs.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. szeptember 11. 18:23
egy öszinte kampány: http://www.youtube.com/watch?v=CUAdcjwc6ms
Felhasználó név
2014. szeptember 11. 12:58
A kormànypropaganda szerint "magyarorszàg jobban teljesit!" Itt meg kiderul, hogy még kenyérre sincs pénze az éhes proletàroknak?
péterx
2014. szeptember 11. 11:00
1. A lényeg : a rászorulókon való segítés . Ebben mindenkinek növekednie kell , politikai hovatartozástól függetlenül . 2. Bús Balázs és a Máltaiak eddig is sokat tettek , tehát ez nem piár-fogás , mert folyamatosan zajlik a karitász-tevékenység / pl. az Újlaki katolikus plébánia is már évek óta az Önkormányzattal és pékségekkel együttműködve segít / .
kizökkentidő
2014. szeptember 11. 10:18
Érdekes de ha rászorulnak miért nem ingyen adják nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!