Csárdi Antal: Budapestet „fojtogatja” a korrupció

2014. szeptember 14. 12:56

Többek között korrupcióellenes fellépést, a tömegközlekedés fejlesztését és fiatalok számára indított bérlakásprogramot is ígért az LMP főpolgármester-jelöltje vasárnap Budapesten. Csárdi Antal szerint Budapestet fojtogatja a korrupció, Budapest a korrupció fővárosa, az önkormányzati testületek pedig pártkasszaként működnek.

2014. szeptember 14. 12:56

Többek között korrupcióellenes fellépést, a tömegközlekedés fejlesztését és fiatalok számára indított bérlakásprogramot is ígért az LMP főpolgármester-jelöltje vasárnap Budapesten.

 
Csárdi Antal a sajtótájékoztatón sikerként értékelte, hogy LMP és a vele együttműködő 4K! - Negyedik Köztársaság Párt Budapesten 22 kerületben állít polgármesterjelöltet és listát. Előbbi 21, utóbbi pedig egy polgármesterjelöltet indít az októberi választáson.
 
Mindebből az ellenzéki politikus azt a következtetést vonta le, hogy az LMP és a 4K! programjának Budapesten van támogatottsága.
 
Hangsúlyozta, hogy minél több LMP-s kerül be az önkormányzatokba, annál nagyobb erővel tudnak fellépni a Budapestet „fojtogató” korrupció ellen, és annál nagyobb beleszólást kaphatnak a főváros lakói a döntésekbe. Céljuk, hogy Budapest a „korrupció fővárosa” helyett a magyar nemzet fővárosa legyen – szögezte le, hozzátéve, szeretnék, hogy az önkormányzati testületek ne csak „pártkasszaként” működjenek, hanem valóban képviseljék a helyben élőket.
 
Csárdi Antal közlése szerint minden fiatal számára elérhetővé akarják tenni a bérlakásprogramot, olcsóbbá és jobb minőségűvé a közösségi közlekedést, növelnék az óvodák és bölcsődei férőhelyek számát, fellépnének a helyi kis- és közepes vállalkozásokért és jelentősen növelnék a zöldfelületek nagyságát – sorolta vállalásaikat.
 
Emellett azt mondta, megválasztása esetén folyamatosan, minden kerületi közgyűlésbe ellátogat, hogy Budapest ne 23 kerület laza szövetsége, hanem egy egységes város legyen.
 
Végül jelképesen minden kerületi polgármesterjelölt aláírta a vállalásokat, amit úgy tettek meg, hogy egy kinagyított fővárosi térképen szignálták azt a kerületet, ahol indulnak.
 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2014. szeptember 15. 02:37
Esélytelen.
Tintamin
2014. szeptember 15. 01:55
Az egész országot, nemcsak Budapestet. A Simicska-klán már teljesen letarolta az országot, már csak az úniós pénzekre számíthatnak. Ugyanaz megy, mint a szocik alatt, csak sokkal durvábban, látványosabban. Fideszék már nem is adnak arra, hogy takargassák, hogy kilopják a szemünket. Amíg a békemenet halad, addig nem kell titkolózni, a birkák úgysem látják, mi zajlik körülöttük.
Scarlet Crusade
2014. szeptember 14. 18:16
S ha már korrupció:hová lett a zöld dosszié Horváth Andrással a főszerepben? Ő nem indul véletlenül? :)
várúr
2014. szeptember 14. 15:51
Csárdikám. A "fojtogató korrupcióról" van bizonyítékod, egy fecnid, sajtpapírod, akármid? Tettél följelentést? Rendőrségre, ügyészségre elbaktattál? Vagy csak a szokásos nagypofájú demagógiát nyomod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!