Kósa Lajos nem önti le magát, viszont segít

2014. augusztus 26. 17:56

Falus Ferenc budapesti baloldali főpolgármester-jelölt önleöntése előtt kihívta Kósa Lajost a jeges vizes próbára. Kósa azt mondta: szívesen segít a beteg embereknek, de nem önti le magát.

2014. augusztus 26. 17:56

A Falus által kihívott Kósa Lajos a Hír24 kérdésére válaszolva elmondta: egy betegnek többet segít, ha az orvos megvizsgálja és felír egy gyógyszert, mintha látványosan leöntené magát egy vödör vízzel. Falus kampányfogása kapcsán Kósa úgy fogalmazott: egy jelölt ismertségét lehet úgy növelni, hogy valaki rászán 20 évet az életéből és szívós, kitartó munkával eljut valahova, meg lehet úgy is, hogy leönti magát egy vödör jéggel.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2014. augusztus 26. 22:22
Már bocsánat, de ez a fal(u)s díszzsidó nem jeges vízzel próbálkozott! Így viszont nem érvényes a kihívás, tehát nem is kell rá odafigyelni, nemhogy válaszolni. Egyébként ha már annyira rühelli a hideget, próbálkozhatna egy vödör forró kátránnyal, az jobban illene sátán fajzatjához. Azzal a teste, lelke egyformává lenne.
Akitlosz
2014. augusztus 26. 19:29
"szívesen segít a beteg embereknek, de nem önti le magát." Jó válasz. No de Faluson hogyan lehet segíteni?
küllő
2014. augusztus 26. 18:49
"...Kósa sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
tango47
2014. augusztus 26. 18:33
Ejnye Kósa! Most előre lelőtte Falus következő attrakcióját, amit a legközelebbi MTK meccsen akart bemutatni! (már hetek óta jár állítólag szoláriumozni, hogy a teljes teste szép barna legyen, ne szürke).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!