Kósa: Falus már a kampány előtt veszített

2014. augusztus 31. 11:16

Falus Ferenc úgy veszítette el a önkormányzati választást, hogy a kampány még el sem kezdődött – jelentette ki a baloldal közös főpolgármester-jelöltjéről Kósa Lajos. Kósa szerint lesz majd olyan baloldali párt, akit komolyan kell venni, de az nem a mostaniakból fog létrejönni.

2014. augusztus 31. 11:16

A fideszes Kósa Lajos szerint a baloldal közös főpolgármester-jelöltje, Falus Ferenc „úgy tudta elveszíteni a választást, hogy még a kampány sem kezdődött meg”. A kormánypárt ügyvezető alelnöke szombaton a Hír TV P8 című műsorában elsősorban Falus Ferenc közelmúltbeli megnyilatkozásaival, főképp jeges vizes videójával magyarázta ezt a véleményét. 

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte vége a „posztkádári vircsaftnak”, lesz egy másik baloldal – de nem a mostani baloldali pártokból –, amelyet majd komolyan kell venni, amely „nem Falus Ferencekkel jön”. „Jó lenne olyan baloldal, hogy legalább a nemzeti minimumokban legyen egyetértés” – mondta.

Az októberi önkormányzati választással kapcsolatban arra a műsorvezetői felvetésre, hogy a Fidesz szempontjából Szeged vesztésre áll, Miskolc pedig billeg, a politikus-kampányfőnök úgy reagált: Miskolcot nem nevezné billegőnek, mert ott szerinte valószínűleg a jobboldal nyer majd. A szegedi „speciális helyzet”, ott teljesen új csapattal állt fel a Fidesz a választásra – közölte.

A műsorban szóba került az ukrajnai konfliktus és az orosz embargó is, amelyről Kósa Lajos azt mondta: az embargós politika mindenkinek nyilvánvalóan rossz, „ettől a polgárháború (...) nem oldódik meg, viszont mind a két részt vevő félnek rendkívül komoly gazdasági károkat okoz, és egyébként kikaparjuk a gesztenyét röhögő harmadik feleknek”.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2014. augusztus 31. 13:03
Már nem kihívás Falust ekézni. Szerencsétlen lúzer.
péterx
2014. augusztus 31. 12:30
1. Kósa valószínűleg jól sejti a baloldal budapesti vereségét , de ne tegyen senkit elbizakodottá a baloldal gyengesége , s nem szabad előre inni a medve bőrére , mert ha sokan nem mennek el szavazni - "már úgyis nyertünk" - , akkor fiaskó lehet a vége . 2. Egy nem-posztkommunista baloldal valóban jót tenne az ország politikai életének , mert az osztogatás-kényszeres / rövidtávra tekintő , felelőtlen / , a jelennek mindent feláldozó mentalitás már eddig is sok kárt okozott .
komondor
2014. augusztus 31. 12:23
Ha Kóser Lali megszólal sok frankhitelesnek rándul össze a gyomra.Van az ökle:-) Valóban találhattak volna valaki mást,a vizes videó meg biztos nem növeli a népszerűségét. Sajnos annak a BUTA,NAGYON BUTA kósernek most igaza van.
goldman
2014. augusztus 31. 11:37
".Ezt a házmester-modorú, egynyomtávos agyú Tarlós bubut már nagyon nehéz elviselni." Téged is!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!