Feljelentést tesz az Együtt-PM a belvárosi alpolgármester lakásvásárlása miatt

2014. augusztus 06. 13:27

Csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az Együtt-PM Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi alpolgármester lakásvásárlása miatt. Szentgyörgyvölgyi, aki a Fidesz V. kerületi polgármesterjelöltje, jóval a piaci ár alatt jutott hozzá egy 110 négyzetméteres, felújított önkormányzati lakáshoz.

2014. augusztus 06. 13:27

Az Együtt-PM feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen Szentgyörgyvölgyi Péter fővárosi, V. kerületi fideszes polgármesterjelölt lakásvásárlásával kapcsolatban – mondta szerdai sajtótájékoztatóján az ellenzéki szövetség társelnöke, Juhász Péter. Szerinte vagy a csalás vagy a hűtlen kezelés, de mindenképpen bűncselekmény gyanúját veti fel az, hogy az V. kerületi alpolgármester csökkent értéken vásárolhatott lakást a kerületben úgy, hogy az eddigi információk szerint két értékbecslés is készült a lakásról, amelyek 8 millió forintos eltérést mutatnak. 

A politikus további két bírósági eljárás kezdeményezéséről is beszámolt, mert elmondása szerint két közérdekű adatigénylésükre sem kaptak választ a kerülettől a témában. A többi közt arra is választ kértek ezekben, hogy Szentgyörgyvölgyi Gábor, aki a kerület tulajdonosi bizottságának tagja, részt vett-e a testvére ingatlanvásárlását érintő döntésben. Juhász Péter arra szólította fel Rogán Antal fideszes polgármestert: számoljon el a belvárosi önkormányzat ingatlangazdálkodásával kapcsolatban.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maggie O'Toole
2014. augusztus 07. 11:01
Drogánt kellene már valakinek jól gyomron ütni!! Pofátlan,szélhámos banda!
balbako_
2014. augusztus 06. 16:51
Az EU-ban? Mert oda is szoktak feljelentgetni ezek a kommunista házmesterivadékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!