Bálint Antónia fideszes jelölt lett Angyalföldön

2014. augusztus 27. 15:27

A Fidesz jelöltje lett Angyalföldön, a XIII. kerületben, az MSZP fellegvárában Bálint Antónia egykori szépségkirálynő, a Playboy többszörös címlaplánya – írja a Blikk.

2014. augusztus 27. 15:27

A Fidesz jelöltje lett Angyalföldön, a XIII. kerületben, az MSZP fellegvárában Bálint Antónia egykori szépségkirálynő, a Playboy többszörös címlaplánya – írja a Blikk. 

„A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre. Errefelé rengeteg parlagfüves üres telek van, miközben a lakótelepen sok kisgyerekes szülő él. Például itt nem működik a panelprogram, amely a kisemberek zsebét érinti. Elég sok régi szép épület is lenne, de ezekre is ráfér a felújítás. Új lendületet szeretnék adni Angyalföldnek, ahová fiatalkorom legszebb emlékei kötnek” – mondta Antónia a Blikknek. Bálint Antónia a Rákos-patakot is szeretné élhetőbbé tenni, mivel annak partján most nagyon sok a szemét.

A celebhölgyet támogatja a helyi Fidesz; Harrach Tamás választókerületi elnök szerint azért alkalmas, mert nemcsak hogy szüleivel élt itt a kampányoló anyuka, de XIII. kerületi óvodába íratta be kislányát is: „jól ismeri a városrészt, tisztában van azzal, hogy mire van szükségük az itt lakóknak. Húsz éve ugyanaz a baloldali vezetés irányítja a XIII. kerületet. Láthatóan belefáradtak a politizálásba”.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. augusztus 28. 20:04
eddig mindig azért nyüsszögtek, hogy legyen több nő a politikában meg hogy milyen csúnyák a politikus nő..most akkor megint mi a baj?
berzsian56
2014. augusztus 28. 07:58
Totya biztosan nem mutatna így a címlapon,de ne felejtsük el, ez a nő Mészáros Tamás ősbolsevik lánya. Azt sem ártana elmagyarázni, miért kapott az évtizedek óta magyarságot, kormányt lejáratni igyekvő Mészáros Tamás alapítványa sokmilliós állami támogatásokat.
Orbán Páván
2014. augusztus 27. 18:36
"bár Falust még nem láttam bikiniben." Kérdezd Antigonét, neki bejön Falus:)
Orbán Páván
2014. augusztus 27. 18:33
Mivel Angyalfüld proli és zsdófészek, így nem meglepő az Antónia Szeuális szolgáltatásokat is nyult a szavazatért?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!