Az Ország Gyűlése Mozgalom: Politikai kalandor buktatná meg Orbánt

2014. augusztus 06. 10:09

SZDSZ, Fidesz, MSZP, Együtt 2014, DK – sok párt környékén felbukkant korábban Szabó Gábor, aki most új mozgalmával a Kossuth téren tüntetve építené fel a Demokrácia Erődjét és győzné le Orbán Viktort.

2014. augusztus 06. 10:09

Péntektől folyamatos tüntetést hirdet a Kossuth térre Az Ország Gyűlése Mozgalom, akik a Demokrácia Erődjét is szeretnék felépíteni – írja az MNO. A mozgalmat alapító és vezető Szabó Gábor korábban SZDSZ-es frakcióvezető volt Józsefvárosban, utána egy ideig a fideszes városvezetéssel tartott, majd próbálkozott az MSZP, az Együtt 2014 és a DK háza táján is, mielőtt megalapította volna mozgalmát, ami azt ígéri: „Megbuktatjuk Orbánt, terepen, törvényesen.”

Az MNO szerint jelenleg is büntetőeljárás folyik Szabó ellen, hűtlen kezeléssel és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítják, amiket a Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat vezetőjeként követett el. A lap arról is ír, hogy Szabó Portik Tamás személyes testőrét nevezte ki az általa létrehozott Jófiúk Biztonsági Szolgálat élére.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2014. augusztus 15. 18:29
Óóóó! milyen veszett komcsi jellemet mutat ez a magát jobboldalinak gondoló tévelygők. Mááá mögen föltünt a palettán egy újabb trónkövetelő, akit jól le kell szólni. Ugye? Egyrészről félelem látszik ezekben a reagálásokban IS, másrészről nagyadag elbizakodottság. ...mint pl. 2/3-os fidesz többség... (azóta volt még egy választás is, és a fidesz törvényerőre emelve csalt. De a kontároknak még így is sikerült elszámolniuk magukat. Ezért a házelnökükből is szavazógépet kreáltak utólag. Ilyeneket rákosiék bírtak csinálni orvbán előtt. Na így vagytok ti "jobboldaliak", a legaljasabb komcsik szekértolóiként.)
A helység galagonya
2014. augusztus 06. 11:12
Az elmúlt év legnagyobb politikai meglepetése a világpolitikában, hogy az Európai Unió első fasiszta államának vezetői még szabadlábon vannak. Az alkotmányos rend megdöntése és a kizárólagos hatalom birtoklása a magyar jogrendben életfogytiglannal fenyegetett államellenes bűncselekmény, Orbán Viktor fasiszta csürhéjét pedig ennek ellenére még nem tartóztatták le. Európa közepén jelenleg egy nemlétező állam működik, miután egy szervezett bűnözői csoport elfoglalta az országot és eltörölte az Alkotmányt. Magyarországnak még érvényes alkotmánya és legitim kormánya sincs. Az illegitim kormány által kiírt választás is illegitim, törvénytelen. Európában jelenleg létezik egy ország, amelynek nincs alkotmánya, nincs kormánya, nincs legitim állama. Az egykori Magyar Köztársaság alakú sötét lyuk tátong Európa politikai térképén. Az ország élén jelenleg egy bűnszervezet áll, amelyet a katolikus egyházon kívül senki nem legitimált. A szervezett bűnözői csoport elfoglalta az ország stratégiai pontjait, megbénította a jogrendet és az ország ellenálló képességét. Orbán Viktor, a bűnszervezet vezetője demokratikus választáson jutott hatalomra, majd önhatalmúlag eltörölte az ország Alkotmányát, miután kétharmaddal eltörölte azt a szabályt, hogy az Alkotmányt csak háromnegyedes többséggel lehet megváltoztatni. Az Alkotmány és az alkotmányos rend megdöntése után megszűnt az Alkotmány által nyújtott legitimáció, Magyarországnak nincs legitim kormánya és nincs legitim Alkotmánya. Orbán Viktor bűnös az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásában, a kizárólagos hatalom megszerzésében, befolyással való üzérkedés, hatalommal való visszaélés, korrupció, vesztegetés, lopás, hamis vád és más bűncselekmények elkövetésében. Tettestársai Kövér László, Áder János, Semjén Zsolt, Navracsics Tibor, Szájer József, Lázár János, Rogán Antal, Selmeczi Gabriella, Simicska Lajos, Polt Péter, Szijjártó Péter és mások. A demokratikus világ közvéleménye érdeklődéssel várja, hogy a klerikálfasiszta és antiszemita ideológiával magát politikai pártnak álcázó bűnszervezet tagjait mikor veszik őrizetbe. A sajtóban és az egykori államhatalmi szerveknél dolgozó bűntársak büntetőjogi felelőssége az alkotmányos rend helyreállítása után létrejövő független magyar igazságszolgáltatás feladata lesz. A bűnszervezet tagjainak vagyonát és bankszámláit le kell foglalni és a magyar népnek vissza kell adni. Amikor ez megtörténik, akkor Lázár János pont annyit fog érni, mint amije lesz.
tango47
2014. augusztus 06. 11:10
Javasolnám neki Mécsné szerződtetését. Ő imád kidagadt nyaki erekkel ordítozni: - Takarodjatok!!!!! Legalább a Szabadság téren arra az időre lenne egy kis csönd.
UNORBÁN
2014. augusztus 06. 11:07
Amíg a sok idióta akik megszavazták Orbánt nem ébred fel,nincs esély leváltani.Csak fegyverekkel azt meg azért csak nem kéne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!