A Fidesz felkészült a választásra

2014. augusztus 24. 15:49

A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra, ahol 1167 településen indít polgármester-jelöltet. Nyitrai Zsolt szerint a választás tétje, hogy „végleg magunk mögött tudhatjuk-e a Gyurcsány- és a Bajnai-korszakot”.

2014. augusztus 24. 15:49

A Fidesz szervezetileg teljesen felkészült az októberi önkormányzati választásra, a kormánypárt készen áll a megmérettetésre – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt elmondta, hogy a Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármester-jelöltet: 893 helyen Fidesz-KDNP-s jelölt indul, míg 274 településen független jelöltet támogatnak a kormánypártok. Polgármester- és önkormányzati képviselő-jelöltjeik legfontosabb célkitűzésének a gazdaságélénkítést és a munkahelyteremtést nevezte.

A fideszes politikus arról is beszélt, a kormánypártok célja, hogy a leggyorsabban és a legtöbb támogatói aláírást gyűjtsék össze. Ez most is reális terv, hiszen a Fidesz-KDNP önkormányzati választási kampányát újra százezer önkéntes segíti – tette hozzá, megjegyezve, a kampány aláírás-gyűjtési időszakát – amely hétfőtől szeptember 8-ig tart – arra használják majd fel, hogy a lehető legtöbb személyes találkozót bonyolítsák le a választókkal.

Negyvenkilenc nap múlva, október 12-én a magyar emberek arról döntenek, merre menjen tovább a főváros, merre menjenek tovább a megyék, a városok és a falvak – mondta Nyitrai Zsolt, aki szerint az önkormányzati választás tétje az, hogy „végleg magunk mögött tudhatjuk-e a Gyurcsány- és a Bajnai-korszakot”, és folytatódik-e a munka az önkormányzatokban.

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója kérdésre közölte azt is, hogy klasszikus kampányeszközöket használnak majd – így például különböző tájékoztató kiadványokat, szórólapokat, plakátokat –, de a legfontosabbnak a közvetlen kapcsolatfelvételt tartják. Kampányuk költségvetését a jogszabályokban előírt időben hozzák nyilvánosságra, de „alapvetően egy olcsó és szerény kampányra készülünk” – mondta.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orbán Páván
2014. augusztus 25. 09:28
http://vonagabor.hu/content/vona-orb%C3%A1n-csak-szavakban-forradalm%C3%A1r
Orbán Páván
2014. augusztus 25. 09:25
"Kapjon be egy Imodiumot, mert nagyon rájött magára a Szófosás!" Vagy jön a fideszes á-v-h fekete autója? balbakó köszönjük a "tartalmas, érvekkel alátámasztott" cáfolatát, miért lenne különb Orbán mint gyurcsányi
Orbán Páván
2014. augusztus 25. 09:00
global, látod hogy ajvékol és retteg az igazságodtól a fideszes csőcselék? julismama?
Orbán Páván
2014. augusztus 25. 08:59
A helyes cím: A Fidesz felkészült a választási csalásra Ahogy a tavaszi parlamenti választásokat, úgy ezt is saját magukra szabták, saját maguknak hoznak törvényeket Ezekre egy kukáscéget nem szabadna bízni nemhogy egy országot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!