Selmeczi: Sipos Pál álljon a nyilvánosság elé!

2014. július 23. 15:30

A Fidesz szóvivője szerint Sipos Pál közszereplő, ügye nem magánügy, így azt várják tőle, hogy nyilvánosan nyilatkozzon arról: igazak-e az őt ért vádak.

2014. július 23. 15:30

A Fidesz azt várja a diákjai szexuális zaklatásával vádolt egykori magyartanártól, hogy álljon a közvélemény elé, és nyilatkozzon, igazak-e az őt ért vádak – közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.

A volt tanárról két héttel ezelőtt a 444.hu írta meg – a cikkben csak S.-ként említve őt – , hogy 25 évvel ezelőtt egy fővárosi gimnázium tanárjaként szexuális visszaéléseket követett el a rábízott tanulók egy részével.

Sipos Pál ügye nem magánügy. A köztelevízió egykori dolgozójáról van szó, a magyar állam kitüntetettjéről van szó, sőt a Bajnai-párt alapítójáról van szó, akire tehát közszereplőként tekintünk” – mondta sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella, közölve: minden jóérzésű ember várja a férfi nyilvános válaszát arra, igazak-e az őt ért vádak.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stüszivadász
2014. július 23. 16:19
Az "elitgimnázium" igazgatóját pedig bűnpártolásért kellene felelősségre vonni! Tudott a gyalázatról s mégsem a rendőrséget hívta. BŰNRÉSZES volt!!
nyoooc
2014. július 23. 16:08
Nyilvánosság? Vagy ügyészség, rendőrség, bíróság? Vagy elévült? Ilyesmi elévülhet?
Burmin
2014. július 23. 16:08
1. Hagyni kénbe már ezt a Sipos ügyet, kontraproduktív ennyi idő után. 2. Hülyeség hogy közszereplő mikor már sehol nem dolgozik, a tv-től is már vagy 14 éve eljött. 3. SG uborkaszezon van... 4. SP ráfreccsentette a szart az Együttre. Irány a mosdó Karácsony...
RDNZL
2014. július 23. 16:04
Szerintem magánnyugdíjunk védőszentje Szent Gabriella, valószínűleg plátói szerelmet érez Bajnai irányában hiszen nincs olyan megnyilvánulása ahol ne emlegetné. Az mondjuk gusztustalan, hogy épp egy pedofillal próbálja összemosni a fityiszesek által pisloginak nevezett urat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!