Katanicsot kritizálja Navracsics

2014. július 24. 16:47

Katanics Sándor személye is azt mutatja, hogy a baloldal Veszprémben sem képes megújulni – mondta el az MTI-nek Navracsics Tibor, a Fidesz városi elnöke csütörtökön, arra reagálva, hogy a baloldali pártok Katanics Sándort jelölik polgármesternek.

2014. július 24. 16:47

Navracsics Tibor szerint bár Katanics Sándor hosszú évek óta része a város közéletének, de „nem Veszprémért, hanem más parciális érdekek mentén politizál, szinte nincs olyan megszólalása, amely ne osztaná meg a várost, ne provokálná a lakosságot, és ne a fejlesztések ellen szólna”. A Fidesz városi elnöke úgy véli, az elmúlt négy év Porga Gyulát, a város jelenlegi polgármesterét igazolja, és azt bizonyítja, hogy Veszprém jól döntött, amikor 2010-ben nem a múlt embereit választotta.

A Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és az Együtt-PM csütörtökön jelentette be, hogy Katanics Sándor a közös polgármesterjelöltjük az őszi önkormányzati választáson.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pacal
2014. július 24. 20:39
lehet Navracsicsot és a magyar külügy évtizedes töketlenségét fikázni, de a szomorú valóság az, hogy katanics annyira a legalja mindennek, hogy még csak egy lapon sem lehet említeni az érintetteket. és az igazán durva ebben az, hogy ezzel nem Navracsicsot és közvetve a külügyet dícsértem.
Akitlosz
2014. július 24. 17:59
Katanics vs. Navracsics? Horvát maffia csoportok közötti ellentétről van csupán szó, küzdenek a területért.
Kárpáti Zoltán
2014. július 24. 17:01
Ez a Matolcsy-reload csak tudja...
3M..
2014. július 24. 16:58
A titánok mikor harcolnak. Navracsics, miért nem Ukrajnával foglalkozik? A személyes ambíciókat illene háttérbe szorítani, 200.000 nemzettestvérünk, külügyminiszterként számíthatna. De lehet sokat kérek. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!