Hároméves lett az Átlátszó

2014. július 13. 11:39

Bodoky Tamás, Vágó Gábor és Kovács Gergely oligarchaként szállt ki a limuzinból: Kozmosz-koncert, filmvetítés, buli és házi oligarchák az oknyomozó portál támogató partiján. A Soros Army feliratú póló a legújabb divat!

2014. július 13. 11:39

A videó végén Bodoky Tamás, az oknyomozó portál főszerkesztője arról beszélt, hogy három éve egy informatikussal és egy jogásszal, blogként indult az Átlátszó és még ma is tud növekedni. Szerinte ennek alapvetően az az oka, hogy gondok vannak a mainstream sajtóval.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Ha nincs sajtószabadság, átlátszó sincs. Ha nincs eszed, attól még vagy. Nem egyedül. Csápolj Bodokiéknak és ne itt rongáld a levegőt. Ekkora diktatúrában a Mandi megtűr, Bodokiék ugyanúgy. Nem kéne hazamenni kisember?
kamasuka
2014. augusztus 22. 14:12
Úgy növekszik, hogy az életképtelen, ex-maszopista Jobbikosokból álló vastagbőr-féle kamuportálokat bevesz maga közé. Így nem több olvasójuk lesz, hanem több alregjük.
cutcopy
2014. augusztus 19. 17:09
"blogként indult az Átlátszó és még ma is tud növekedni. Szerinte ennek alapvetően az az oka, hogy gondok vannak a mainstream sajtóval" Dehogy, ez azért van mert nincs sajtószabadság..
Maddox
2014. augusztus 06. 23:03
Enyhén el vagy tévedve, a Vastagbőr a Gyurcsány-kormány legkritikusabb oldala volt indulásakor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!