Közös jelöltként indul Botka ősszel Szegeden

2014. június 28. 13:52

Szegeden már kész van az összefogás: az MSZP, az Együtt és a DK közös jelöltjeként újra indul Botka László a szegedi polgármesteri posztért. Az egyáni képviselőjelöltek is közös jelöltek lesznek a szocialista politikus sajtótájékoztatója alapján.

2014. június 28. 13:52

Az MSZP, az Együtt és a DK közös jelöltjeként újra indul Botka László a szegedi polgármesteri posztért. A csongrádi megyeszékhelyt 2002 óta irányító politikus az MSZP szegedi küldöttgyűlése utáni sajtótájékoztatón szombaton úgy fogalmazott, hogy sokkal jobban motiválják a város előtt álló lehetőségek, mint amennyire elégedett az elért sikerekkel. Az áprilisban az MSZP listájáról országgyűlési mandátumot szerző politikus közölte, hogy nemcsak a polgármester, hanem a egyéni önkormányzati képviselőjelöltek is a három párt közös jelöltjei lesznek.

A húsz egyéni jelölt közül tizennégyet az MSZP, hármat-hármat pedig az Együtt és a DK ad. A kompenzációs lista élén Solymos László (MSZP) jelenlegi alpolgármester áll, őt Binszki József, a DK és Nagy Sándor, az Együtt helyi vezetője követi – ismertette a politikus. A húsz jelölt közül tízen most is képviselők, tízen pedig a helyi közéletben ismert, felkészült fiatalok – mondta Botka László.

Az MSZP országos választmányi elnöki posztját is betöltő politikus kifejtette, hogy az április 6-ai és a május 25-ei választási eredmények azt mutatják, a demokratikus baloldalnak reális győzelmi esélye van Szegeden, hiszen mindkét alkalommal megszerezte a voksok relatív többségét. Az elmúlt négy évben nemhogy szűkült volna, hanem tovább nőtt a baloldal és a városvezetés támogatottsága – tette hozzá. A Fidesz szegedi szervezete június elején a párt városi elnökét, Gyimesi Lászlót javasolta polgármesterjelöltnek.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. június 28. 21:34
A pr-ese szólhatna neki, hogy ne mosolyogjon, mert úgy még ellenszenvesebb!
Motivince
2014. június 28. 21:01
legnagyobb sikert Mert megérdemli Győzni fog!
Motivince
2014. június 28. 19:25
Botka szimpatikus okos ember
puszika
2014. június 28. 17:37
Van ebben az írásban egy igen kemény mondat. Botka:Sokkal jobban motiválnak a város előtt álló lehetőségek,mint amennyire elégedett vagyok az elért sikerekkel. Azt elhiszem, Polgármester Úr! Ugyanis sikerek azok nem nagyon vannak.Ezért az egyenlőre, megfoghatatlan jövőre kell hívatkozni. Tessék talán megkérdezni a szegedieket,megmondják a tutit. Az ön sikerének titka s Fidesz gyenge szegedi szreplése!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!