Nincs ínyére Kerényi stílusa a Fidesz szóvivőjének

2014. május 27. 17:24

Hoppál Péter szerint nem szerencsések Kerényi mondatai, de vannak fontosabb dolgok is.

2014. május 27. 17:24

Az ATV Híradója a kulturális bizottság ülése után kérdezte Hoppál Pétert, a Fidesz szóvivőjét, a bizottság tagját arról, mi a véleménye Kerényi Imre „buzilobbizós” megjegyzéséről.

Hoppál Péter elmondta, nincs ínyére ez a stílus. Arra a kérdésre, hogy távoznia kell-e a miniszterelnöki megbízottnak, a szóvivő úgy felelt: ezt eldönti az, aki a megbízást adta neki. Hoppál szerint a közéletben vannak most fontosabb kérdések, példaként említette a kormányalakítást és az EP-választást. Hozzátette: „nem szerencsések az ilyen mondatok szerintem. Aki reflektorfényben van, annak jobban kellene vigyázni”. Arra a kérdésre már nem válaszolt a Fidesz szóvivője, hogy elhatárolódik-e Kerényi kijelentésétől.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2014. május 28. 08:50
Nem hallgattad meg Kerényi 10 perces megszólalását, csupán a médiában ezt olvastad:"A "buzilobbi" ellen indítana harcot Kerényi" Hát erről van szó mindig, minősíti az itteni összes hozzászólót és a média összes szemétgyártóját, hogy kinek mi a fontos egy megnyilatkozásból. Pl.: az is lehetett volna a megnyilatkozás címe, hogy Kerényit többször megtapsolták felszólalása közben...
antioxi
2014. május 27. 20:25
Ha Kerényi nem "buzi-lobbit" ir, hanem "homoszekszuális lobbit" akkor is ugyanekkora cirkuszt csaptak volna a "buzik", merthogy ők már csak ilyenek. A lényeg: Valóban létezik egy agressziv buzi-, (=homoszekszuális) lobbi a művészvilágban, amit szét kell rúgni, mint tyúk a töreket.
szabadhajdu
2014. május 27. 20:21
Bank, színpad és redakció Ővelük van már telve: S kilökni az utolsó gójt, Ez mindnyájuknak elve. Ahogy ezt Lőwy Árpád megírta. A becses költő arra nem tér ki hogy butik-e a fentnevezett urak vagy sem.
Motivince
2014. május 27. 20:12
szörnyeteg lajos hoppá peti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!