Milyen Európa erkölcsi állapota az EP-választás után?

2014. május 27. 15:36

Az EP-választás utáni európai morális tájképről, erkölcsi állapotról tart konferenciát a budapesti Danube Institute május 30-án, pénteken.

2014. május 27. 15:36
Milyen szerepet játszottak az európai intézmények, különösen az Európai Parlament és az Emberi Jogok Európai Bírósága a vallási, erkölcsi, szexuális és családügyi kérdésekről szóló politikai és jogi döntésekben, többek között az egyneműek házassága, az abortusz, a szexuális nevelés és a diszkrimináció-ellenes törvényhozás terén?
 
Mik voltak eddig a közép-európai kommunizmus következményei? Mennyire távolodtak el egymástól a politikai elitek és a választói tömegek? Milyen új vallási választóvonalak jöttek létre a keresztények, a muzulmánok és a szekularisták között Európában? Ezekre és más kérdésekre keresi a választ a Danube Institute május 30-ai, pénteki, budapesti rendezvénye. 
 
A meghívottak között van Christie Davies, a The Strange Death of Moral Britain című könyv szerzője; Schöpflin György, az Európai Parlament fideszes néppárti képviselője és Thierry Henri Philippe Baudet holland történész és író, az Oikophobia című könyv szerzője.
 
A konferencia május 30-án, pénteken, 11 órakor kezdődik a Danube Institute Eötvös utca 24. alatti irodájában. 
 
A részvételhez regisztrációra van szükség, a regisztrációhoz erre a linkre kell kattintani.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. május 27. 17:17
"Milyen Európa erkölcsi állapota" Megőrültek ezek? Pont itt konzultálnak erről, ahol a miniszterelnöknek az EU felé közpénznek lejelentett TAO-ból volt pofája megépíteni a saját kertje végébe a luxus stadionját, arra a saját telkére, amit addig adott kölcsön az alapítványának, amíg az adófizető állampolgár milliárdjait bele nem ölik? :(
red label
2014. május 27. 15:56
Tragikus az erkölcsi állapot Európában. Conchitával a meleglobby nyert. Nálunk is megy vita a melegekkel, tehát tragikus ez a helyzet.
A_Haza Bölcse
2014. május 27. 15:51
26 millió munkanélküli van Európában, de ti olyan életbevágó fontosságú dolgokkal foglalkoztok mint " az egyneműek házassága, az abortusz, a szexuális nevelés és a diszkrimináció-ellenes törvényhozás" utána meg csodálkoztok ha 13%-os részvétel van és beindul a fasizálódás gratulálok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!