Glattfelder szerint nem politikai ügy az akác

2014. május 21. 10:56

A fideszes EP-képviselő úgy látja: az akáccal kapcsolatosan több tudományos álláspont létezik, de a vita egy része a hungarikummá minősítéssel lezárult.

2014. május 21. 10:56

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2014. május 21. 13:45
Itt szórakoznak az akáccal, amikor városok meg a hatalmas méretű flaszterek vannak a föld felszínére építve? Azt is az emberiség tette oda a saját hasznára. Az mitől jobb? Meg a GMO-s kukorica meg a többi? Akinek a birtokán túl sok az akác az saját magától is ki fogja vágni. A többiek meg amúgy sem érintettek. A méhészek meg rongyoljanak már ki azokhoz az olasz méhészekhez, akiket a magyar méhekkel mentettek meg és fogjanak már össze.
trespass
2014. május 21. 12:51
Ez hihetetlen! Úgy hazudik mint a vízfolyás.:) De arra kiváncsi lennék milyen módon zár le tudományos vitát a hungarikummá történő kinevezés.:)
Felebarát
2014. május 21. 11:29
Keveri a szezont a fazonnal.. azért mert hungaricum még kiirtható lenne... de mivel annyira ostoba vagy Béla, hoyg volt néyg éved bebizonyítani, hoyg ez jó, de te és társad annyira hülyék ehhez... amúgy meg nincs még jegyzék, mert azt tette fel az eu kérdésben, mely fajok azok amik invazid és veszélyes az országodra...? CSAK AZ AKÁCT NE :d
Mich
2014. május 21. 11:27
Az ATV megint bohóckodni próbált... azért kiderült (Glattfelder állhatatossága révén), hogy mi van az Akác Koalíció mögött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!