A parlament leszállt a Simon-ügyről

2014. május 19. 16:08

Korábban arról volt szó, hogy valamilyen módon visszafizetteti a parlament a Simon Gábornak képviselősége alatt kifizetett juttatást, a mentelmi bizottság Simon-ügyben készített jelentése azonban lekerült a napirendről – tudta meg a vs.hu

2014. május 19. 16:08

A parlament mentelmi jogi bizottságának március végi jelentése szerint azt nem lehetett bizonyítani, hogy Simon Gábor eltitkolt pénze összefüggésben volt-e képviselői, illetve az MSZP-ben betöltött tisztségeivel, azonban ezt nem lehet kizárni, mivel a szocialisták nem működtek együtt a bizottsággal. A jelentés elkészültekor a mentelmi bizottság elnöke, Rubovszky György azt mondta: több módja is van annak, hogy visszaköveteljék a Simon részére képviselősége alatt kifizetett juttatásokat.

A mentelmi bizottság jelentése azonban az új ciklusban lekerült a napirendről, így nem szavaz már róla a parlament. Ezt a vs.hu-nak a bizottság elnöke azzal indokolta: csak akkor marad egy előterjesztés  tárgysorozatban az új ciklusban, ha beterjesztőjének státusza független az országgyűlési választástól.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. május 19. 20:48
Persze, van új ügy. Aztán a választás után majd erről is leszáll a parlament. A Simon ügy meg a kém ügy is csupán kampányfogás.
nick89
2014. május 19. 19:26
Mert holló a hollónak...
császár
2014. május 19. 17:19
Ennyi vót. Jó vót, begyütt, de már nem érdekes. Most a kémek ideje jön.
Vlagyimir
2014. május 19. 17:12
az Önkormányzati választásokra még lesz egy-két meglepő dolog vádolás a csutitól stb stb talán egy LMP -és merénylő azok még nem voltak ... nos én egy szavukat sem hiszem el már rég ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!