Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

BKK: Kamu az autista lány megalázása

2014. április 17. 19:21

A BKK belső vizsgálata alapján nem volt olyan megbüntetett utasa a cégnek, aki a BKV Figyelő blog nagy port kavart sztorijának autista főszereplője lenne. Az állítólagos sértettet hiába kereste a cég, senki nem vette fel velük a kapcsolatot.

2014. április 17. 19:21

A BKK kivizsgálta a márciusban a BKV-Figyelő blogon megjelent Egy autistának csak hamis bérlete lehet című bejegyzéssel nyilvánosságra hozott esetet, ám annak eredménye semmiben sem támasztotta alá a blogon leírtakat. A történet felderítéséhez a sajtón keresztül szerették volna megtalálni az állítólagos sértettet, de senki nem jelentkezett a felhívásra, az állítólagos sértett sehogy nem vette fel a kapcsolatot a céggel.

„Pótdíjnyilvántartó rendszerünkben a jelzett napon négy Barbara keresztnevű utasunk szerepel. Közülük csak egy személy utazott autóbuszon, konkrétan a 107E jelzésű járaton, akit a BKK jegyellenőre 12:29-kor pótdíjazott. A blogon megjelentekkel ellentétben azonban ez a hölgy nem rendelkezett érvényes jeggyel vagy bérlettel, a pótdíjazás sem a Bosnyák térnél, hanem a Ferenciek tere–Blaha Lujza tér megálló között történt, szóváltás, atrocitás nélkül. A pótdíjazott hölgynél munkatársunk nem tapasztalt az átlagostól eltérő viselkedést, ráadásul nem szállította le, így továbbra is az autóbuszon utazhatott” – ezt írja a BKK az ügyben folytatott vizsgálat eredményéről.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. április 18. 08:08
A Figyelő koholta. Mi ebben a csoda? Ha nincs hír csinál. Óh ballib média!
bunko_jobbos
2014. április 18. 08:02
A magyarok (budapestiek?) BKV-személete tipikus. A múltkor olvastam, hogy Budapestnek a világon az egyik legjobb a hálózata. Ezt azzal mérik, hogy a lakásodtól átlagosan hány méterre van a legközelebbi megálló. Ehhez képest mindig okádnak az idióták, hogy milyen borzasztó a BKV. Tudom, hogy vannak fejlesztendő területek, és sosem lesz mindig minden tökéletes, de ha megkérdeznék a pestit, a világ legrosszabb tömegközlekedésének nevezné. Ez 100%. Most mondhatnám, hogy ilyenek a magyarok, de ez nem biztos, hogy magyar tulajdonság, inkább budapesti. Ott meg az emberek származása nem magyar. Pl. 1900-ban a kőművesek nagy része tót volt, meg jöttek sokan a Monarchia minden területéről. De az biztos, hogy budapesti jelenség. Külföldi rokonoknak a 70-es években feltűnt, hogy ha ide jönnek, mindig csak a panasz, a panasz meg a panasz van. Betegek vagytok, emberek! Változzatok meg, és jobb lesz az életetek!
kjkj945
2014. április 18. 07:31
Wass Albert: Nagypénteki sirató Elmegyünk, elmegyünk, messzi útra megyünk, messzi út porából köpönyeget veszünk… Nem egyszáz, nem kétszáz: sokszáz éves nóta. Így dalolják Magyarhonban talán Mohács óta. Véreim! Véreim! Országútak népe! Sokszázéves Nagypénteknek soha sem lesz vége? Egyik napon Tamás vagyunk, másik napon Júdás vagyunk, kakasszónál Péter vagyunk. Átokverte, szerencsétlen nagypéntekes nemzet vagyunk. Golgotáról Golgotára hurcoljuk a keresztfákat. mindég kettőt, soh'se hármat. Egyet felállítunk jobbról, egyet felállítunk balról, s amiként a világ halad: egyszer jobbról, egyszer balról fölhúzzuk rá a latrokat. Kurucokat, labancokat, közülünk a legjobbakat, mindég csak a legjobbakat. Majd, ahogy az idő telik, mint ki dolgát jól végezte: Nagypéntektől Nagypéntekig térdelünk a kereszt alatt húsvéti csodára lesve. Egyszer a jobbszélső alatt, másszor a balszélső alatt, éppen csak hogy a középső, az igazi, üres marad. Nincsen is keresztfánk közbül, nem térdel ott senki, senki. A mi magyar Nagypéntekünk évszázadok sora óta évszázadok sora óta ezért nem tud Húsvét lenni. Így lettünk országút népe, idegen föld csavargója, pásztortalan jószág-féle. Tamással hitetlenkedő, kakasszóra péterkedő, júdáscsókkal kereskedő. Soha-soha békességgel Krisztus-Úrban szövetkező. Te kerülsz föl? Bujdosom én. Én vagyok fönt? Bujdosol Te. Egynek közülünk az útja mindég kivisz idegenbe. Bizony, jól mondja a nóta, hogy elmegyünk, el-elmegyünk, messzi nagy útakra megyünk. Messzi nagy útak porából bizony, köpönyeget veszünk. S ebben a nagy köpönyegben, sok-sok súlyos köpönyegben bizony pajtás, mondom Néked: rendre, rendre mind elveszünk. Bajorerdő, 1947
elfelejtette
2014. április 17. 21:51
A BKVFigyelő történeteinek egy része biztosan kamu, hiszen nem lehet minden beküldött sztorinak utánanézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!