Áder részt vesz a Nemzetközi Élet Menetén

2014. április 28. 07:52

A magyar köztársasági elnök a Lengyelországba látogat, ahol részt vesz az Auschwitzból Birkenauba tartó emlékmeneten, beszédet mond a Nemzetközi Élet Menete megemlékezésen, valamint megtekinti a birkenaui emlékhelyet. A megemlékezésre Magyarországról hatszáz fős delegáció is érkezik, ők vonulnak majd a menet elején.

2014. április 28. 07:52

Áder János köztársasági elnök ma Lengyelországba látogat a Holokauszt Emlékév és a Nemzetközi Élet Menete alkalmából – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-vel. Áder János részt vesz az Auschwitzból Birkenauba tartó emlékmeneten, beszédet mond a Nemzetközi Élet Menete megemlékezésen, valamint megtekinti a birkenaui emlékhelyet. Az államfőt útjára felesége, Herczeg Anita is elkíséri.

A megemlékezésre Magyarországról hatszáz fős delegáció is érkezik, idén először ugyanis magyar zarándokok vonulnak majd a menet élén. A magyarországi holokauszt 70. évfordulójára különleges programsorozattal készült Az Élet Menete Alapítvány. Ennek részeként a budapesti Élet menete szobor felavatása után, vasárnap egy menet a Keleti pályaudvarra vonult, ahonnan különvonat indult a résztvevőkkel Lengyelországba. 

A Budapestről indulókat diplomaták, mások mellett Ilan Mor izraeli és Karin Olofsdotter svéd nagykövet is kíséri.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neuhistoriker
2014. április 28. 12:54
Káder Jani, még mindig a nyelvedre gyúrsz? http://i190.photobucket.com/albums/z192/Def_Fit/GIF/lick2.gif
liberálzöld.
2014. április 28. 08:48
Remélem Kövér is megy Áderrel.
Eletterharcosd
2014. április 28. 08:34
Milyen érdekes, hogy nem csináltak ekkora vircsaftot a 60 "évforduló" alkalmából, csak most mikor 100 éves az I. VH akkor hírtelen fontos egész évben erről magyarázni! és tudjátok miért? mert a zsidók nagyban tehetnek arról, hogy az I. VH vereség lett illetve, hogy Trianon megtörtént. ugyanis ők hozták a háborúba az usa-t, cserébe a vereség előtt álló Angliától Palesztínát kérték! íme erről egy kongresszusi beszéd! Benjamin Freedman szemfelnyitó kongresszusi beszéde 1961-ben Ezt mindenkinek látnia kell, hogy értse mit köszönhetnek a nézetek, osztrákok, magyarok nekik, és miért utálták meg őket! Aki nem hiszi annak korabeli újságok címlapják, cikkeit is tudom mellékelni, mert én (sokakkal ellentétben) utánanézek az igazságnak! Benjamin Freedman szemfelnyitó kongresszusi beszéde 1961-ben https://www.youtube.com/watch?v=e1X7QNEF-6s
PSmith
2014. április 28. 08:30
Mindenhonnan ez az "élet menete" vagy mi a fax ömlik. Nekem meg hánynom kell tőle. Tényleg egyedülálló módon aljas banda a zsidóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!