Visszaléptetné Zsigó Róbertet az ellenzéki szövetség

2014. március 25. 13:22

Teket Melinda szerint Baja fideszes polgármestere saját városa polgárait is meglopja azzal, hogy duplán vesz fel költségtérítést. Zsigó Róbert jelezte: nem fog visszalépni.

2014. március 25. 13:22

Az ötpárti ellenzéki szövetség bajai jelöltje felszólította a Fideszt, hogy léptesse vissza a képviselőjelöltségtől Zsigó Róbertet. Követeli, hogy Baja fideszes polgármestere fizesse vissza az autóhasználatával kapcsolatos költségeket a település lakóinak.

Teket Melinda, „a kormányváltó szövetség” bajai képviselőjelöltje ezt kedden közölte az MTI-vel. Szerinte Zsigó Róbert „saját városa polgárait is meglopta azzal, hogy az Országgyűléstől felveszi az utazási költségtérítést, miközben Baja város autójával közlekedik”, miközben megkapja a parlamenttől az úgynevezett választókerületi pótlékot is, aminek összege havi 556 ezer forint. Vagyis Zsigó Róbert a bajaiakkal és minden magyar választóval egyaránt kifizetteti az utazási költségeit – összegezte véleményét Teket Melinda.

Az ügyről hétfőn az Index írt először. A bajai önkormányzat erre reagálva azt közölte, Zsigó Róbert munkaidőn kívül, hétvégén és ünnepnapokon is ellátta polgármesteri feladatait, s nem minden esetben különíthető el egzakt módon a szolgálati autó magán- vagy hivatali célú használata. Kiemelték ugyanakkor, hogy a járművet nemcsak a polgármester használja, hanem más hivatali feladatokat is ellátnak vele. Példaként említették a polgármester részvétele nélküli önkormányzati delegációk külföldi utazásait, valamint a külföldi delegációk repülőtéri szállítását.

Zsigó Róbert egy keddi sajtótájékoztatón ezt megismételte, egyúttal közölte, nem teszi meg azt a szívességet Teket Melindának, hogy visszalép.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 25. 19:00
"Visszaléptetné Zsigó Róbertet az ellenzéki szövetség" ŐK INDÍTOTTÁK, ÉS MEGGONDOLTÁK MAGUKAT?
I.Preskin
2014. március 25. 16:40
Zsiciliai (kűfőddi) ortyin ! Áruld már el, te hogyan szerezted a biszku újgonorheai útleveled!
6qwasyx
2014. március 25. 14:47
Zsigó Róbert egy keddi sajtótájékoztatón közölte, nem teszi meg azt a szívességet Teket Melindának, hogy visszalép. Hozzátette, hogy soha életében még nem volt lehetősége ennyit lopni, ilyen kevés munkával ilyen sokat keresni. Egyúttal köszönetet mondott Hoffmann Rózsa államtitkárnak, hogy lehetővé tette Magyarországon, hogy ez a fajta erkölcs uralkodóvá váljon. Lopj, csalj, hazudj, a haza le van szarva!
6qwasyx
2014. március 25. 14:04
a kurva anyádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!