Szigetvári: Orbán csak kontrollált helyzetben jelenik meg

2014. március 26. 14:42

Szigetvári szerint Mesterházy megállná a helyét Orbán ellen.

2014. március 26. 14:42

Az Együtt társelnöke szerint sok jel mutat arra, hogy Magyarország Ukrajnává válik. Szigetvári Viktor szerint Mesterházy megállná a helyét egy miniszterelnök-jelölti vitában, és sajnálja, hogy ez nem derülhet ki. A társelnök szerint Orbán csak kontrollált környezetben szeret megjelenni.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skorpio
2014. március 27. 10:35
Meseházi alpári stílusához, keressen magának hasonló színvonalú vitapartnert, a jobb oldalon nemfog találni.
ciseaux
2014. március 27. 01:40
Ez a TV-vita-gyáva-zorbán-megfutamodik-bla-bla-bla már őrületesen uncsi, de hiába, a "Kormányösszefogdosásnak" ilyenje van... Ami a hisztériázásuk netovábbja, az a "Magyarország Ukrajnává válik."...Mi az, hogy, naná! Ha a "demokratikus ellenzék" itt is hatalomra kerül, mint Ukrajnában? (mert ugye másképp...) Egy pillanat! A demokratikus ellenzéki mártír, alias "gas princess" Timosenkó éppen géppuskáért üvölt, mert szétlövi ő a szemét Putyin fejét, és atomfegyvert kéne a 8 millió orosz ellen bevetni. Demokratikusan ám! Még 11-et kell aludni....és Uff!
kuwiq
2014. március 26. 21:12
Most, hogy ránéztem az elvtárs arcára, meg kell jegyezzem, hogy az atv-sek vagy qrvára utálják, vagy már annyira szegények, hogy nincs pénzük sminkre sem. A harmadik lehetőség, hogy ennyire amatőrök, de ilyet fel se tételezek egy ilyen nagymúltú, sokat próbált szakembergárdáról A fazon úgy néz ki, mint egy drogos a végső stádiumban, azokkal mély sötét izékkel a szeme alatt Ez a "Magyarország Ukrajnává válik" c. megközelítés meg egyenesen felháborító! De csak tessék tovább bőszíteni a választókorú népességet, minél magasabb a részvétel, annál valószínűbb, hogy nem lesz meg a 15%-otok, elvtársak!!!
damm
2014. március 26. 19:58
Leleplező videó az együtt 2014 kampánystratégiájáról: http://www.youtube.com/watch?v=Ii0fHd7xcNw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!