Lőrinci Blog: Hazudott végzettségéről Kunhalmi Ágnes

2014. március 27. 12:32

A Lőrinci Blog szerint hazudott végzettségéről Kunhalmi Ágnes, mert valójában nincs is diplomája. Az MSZP-s képviselőjelölt állítja: mindig is hangsúlyozta, hogy csak abszolutóriumot szerzett, ám az MSZP honlapjának korábbi képei nem erről tanúskodnak.

2014. március 27. 12:32

Hazudott iskolai végzettségéről Kunhalmi Ágnes, az MSZP »oktatáspolitikusa«” – írja a Lőrinci Blog. Kunhalmi Ágnesnek ugyanis nincs diplomája. A szocialista politikus minderre a Facebookon úgy reagált: „A jobboldali sajtó az egyetemi tanulmányaim kapcsán indított ellenem támadást: hazugsággal vádolnak egy olyan kérdésben, amiről az elmúlt években mindig is az igazat mondtam el. A szavahihetőségem és a tisztességem akkor lenne megkérdőjelezhető, ha akár egyetlen alkalommal is valótlanságot állítottam volna. Ezzel szemben többször is elmondtam, hogy az egyetemeket abszolutóriummal lezártam”.

Csakhogy, mint azt a Lőrinci Blog is írja, korábban az MSZP oldalán még az volt feltüntetve, hogy kommunikációból egyetemi diplomája van, politológiából pedig 2011 januárjában volt a diplomavédése. Ezeket azóta módosították, helyette mindkét helyen az szerepel, hogy „abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll”. Korábban a képviselőjelölt szórólapján is az szerepelt, hogy politológus, bölcsész.

Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek elmondta: korábban félreérthetően szerepeltek a végzettségéről megadott adatok, ezeket akkor pontosították, amikor kiderült, hogy képviselőjelölt lesz. A szocialista politikus a lapnak is elmondta: soha, sehol nem állította, hogy meglenne a diplomája és a nyelvvizsgája, számtalan fórumon egyértelművé tette már, hogy még folyamatban van a papír megszerzése.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. január 23. 12:49
Tudomásom szerint a kormány tavaly (tavalyelőtt?) hozott egy rendeletet, miszerint nyelvvizsga nélkül is kiadható a diploma. Tehát most Kunhalmi írhatja magáról, hogy diplomás.
damm
2014. március 27. 19:21
Kunhalmi lesz az új lendvai lassanmondom hogy orbán viktor is megértse nem lesz gázáremelés ildikó. Folytatják a méltó elődök nyomdokait, előre a simoni úton! Jön az új generáció az emeszpében is: http://m.cdn.blog.hu/ud/udomongya/image/_Hazudnak_UvR_1024.jpg
Kárpáti Zoltán
2014. március 27. 16:17
Amúgy meg nem gond, sok hülye diplomás politikus van. A hiánya se lehet olyan nagy gond ezen a pályán.
Kárpáti Zoltán
2014. március 27. 16:16
Legközelebb azt kell írni, hogy legmagasabb iskolai végzettsége: érettségi. Hogy ne legyen "félrevezető".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!