Kunhalmit faggatja a Fidesz Simon pénzéről

2014. március 05. 17:44

„A Gyurcsány-koalíció” helyi jelöltjének, Kunhalmi Ágnesnek is tisztáznia kell a kerületben élők előtt, hogy az MSZP vezetése mit tud Simon Gábor eltitkolt százmillióinak eredetéről, hiszen az is lehet, hogy az MSZP volt alelnöke a kerületből „nyúlta le” a pénzt – mondta Kucsák László, a Fidesz XVIII. kerületi jelöltje.

2014. március 05. 17:44

Kucsák úgy véli, amíg nem tisztázott, hogy a pénzt Simon Gábor „nem a XVIII. kerületiektől nyúlta-e le”, a szocialisták a kerületben is teljesen hiteltelenek. Szerinte Kunhalmi Ágnes sem menekülhet a felelősség és a kérdések elől, hiszen Simon Gáborral együtt ő is ott ült a szocialista párt elnökségében és most helyette indul a választáson a kerületben. Azt írta: Kunhalmi Ágnes tehát – az egész Gyurcsány-koalícióval együtt – vagy hazudik arról, hogy nem tudja, honnan van a pénz, vagy ő is alkalmatlan a felelős vezetésre.

A fideszes jelölt közölte: amint a szocialisták helyi jelöltje törleszti ezen tartozását, „színt vall a Simon botrányban vagy elhatárolódik az MSZP vezetésétől”, kész lesz vitázni vele, a lehető legnagyobb kerületi nyilvánosság érdekében pedig maga hívja ki egy tévévitára. Ellenkező esetben szerinte „semmi értelme vitatkozni egy hiteltelen emberrel sem az oktatásról, sem a gyermekeink jövőjéről, mert a gyermekeinknek legkevésbé arra van szükségük, hogy visszatérjenek ugyanazok, akik minden idők legkorruptabb kormányzását követték el”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. március 05. 21:55
Simon nem hajlandó elárulni, hogy nekik is van joguk pártfinanszírozásra? Akkor mi a f.-ból kampányoljanak?
cutcopy
2014. március 05. 20:20
Nagy karrier Kunhalmi, egy halott párt egyik hullájának a helyén parlamentbe kerülni.. Lesz négy éved hogy átgondold, politika helyett miből akarsz majd megélni..
Brigadéros
2014. március 05. 20:11
Kunhalmi Vehemencia semmit nem tud...miért pont ezt tudná?! :)
6qwasyx
2014. március 05. 19:48
Szerintem Szijjártó kérdezze Kunhalmit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!