Hajdú: Megzavarja a csongrádiak nyugalmát Bajnai

2014. március 20. 13:16

A KDNP csongrádi elnöke arra kérte Bajnai Gordont, ne zavarja meg a csongrádiak nyugalmát a volt miniszterelnök, hanem haladjon tovább Békés megyébe, ahol van mivel elszámolnia. Az Együtt-PM elnökét plüsslibával felszerelt Ludas Matyinak öltözött aktivista is várta.

2014. március 20. 13:16

Az, kérte Bajnai Gordontól Hajdú Gergely, a KDNP helyi szervezetének elnöke csütörtökön, hogy ne zavarja meg a csongrádiak nyugalmát, és menjen tovább Békés megyébe.

Bajnai Gordonnak akadna teendője Békés megyében, rendeznie kellene azoknak a gazdáknak az ügyét, akiket egykor tönkre tett cége – mondta a politikus az Együtt-PM Szövetség vezetője és Komáromi Zoltán, a kormányváltó szövetség helyi jelöltjének lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatóján. Hajdú Gergely úgy fogalmazott, az emberek 43 napja várják arra is a választ, mire gyűjtötte Simon Gábor 240 millió forintját.

A kereszténydemokrata politikust sajtótájékoztatója alatt mintegy tucatnyi aktivista állta körbe, akik többek között „Gordon, Gyurcsány bedarált?”, „Tudtál Simon 240 millió forintjáról?”, „Zuschlag, Mesterházy, Gyurcsány = szatyorkabinet!” feliratú táblákat tartottak, egyikük pedig Ludas Matyinak öltözve kezében plüsslibát tartott.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
James
2014. március 20. 19:15
Bajnai alatt legalább 180,-Ft volt a CHF, most meg 260. Nincs több kérdésem.
ortyín
2014. március 20. 19:02
Kijafasz az a Hajdú a KDNP-től? Az mi?És ez ki?
=nessuno=
2014. március 20. 18:57
Hány százalékos támogatottságú párt helyi senkije? Szánalmas.
hátakkor
2014. március 20. 16:34
Már az is szép h nem küldi rá a hahásait Csongrádra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!