Duplán támogatják Zsigó Róbert utazását

2014. március 26. 09:08

Bajai polgármesterként a fideszes politikus korlátlanul használhatja az önkormányzat autóját, mellette képviselőként több mint félmillió választókerületi pótlékot is kap.

2014. március 26. 09:08

Az RTL Klub videójában Zsigó Róbert éppen az önkormányzati autóhoz igyekezett, azt mondta, azért ezzel volt Budapesten, mert Baja ügyeiben is intézkedett. Hozzátette: az autót nem ő használja, hanem a hivatal másokat is fuvaroz vele, például ha külföldi delegációk érkeznek a városba. 

A baloldali ellenzék szerint Zsigónak le kellene mondania, és vissza kellene lépnie a képviselő-jelöltségtől is. A fideszes politikus azonban jelezte: nem fogja megtenni nekik ezt a szívességet. Arra azonban nem válaszolt, hogy visszafizeti-e a költségtérítést.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tróger gida
2014. március 26. 15:01
hogy is mondta szméagol a gyűrűk urában? mockosz kisz geszik. azok bizony!
Secnir
2014. március 26. 12:58
csak tájékoztatásképp közlöm, hogy nem duplán támogatják zsigót. 1. fizeti havonta a bejárását a bajai önkormányzat 2. fizeti ahavonta a bejárását az országgyűlés 3. fizeti a pesti bérlakás lakhatási költségeit az országgyűlést. tehát zsigó nem tudja eldönteni, hogy ő most otthon lakik vagy pesten, de azt leutazza.
elfelejtette
2014. március 26. 12:38
Zsigó egy szemétláda, nem vitás.
qccqccqcc
2014. március 26. 10:35
A baloldal szerint a választás akkor lenne tisztességes, és szabad, ha a Fidesz nem is indulna. Nem emlékszem, hogy károgott volna a baloldal, amikor kiderült, hogy 34 milliót vett fel költségtérítést a Nyakó házaspár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!