Budavár visszavétele 3D-ben

2014. március 21. 10:26

Benczúr Gyula festményét egy +D-grafikus keltette életre.

2014. március 21. 10:26

Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ!” – írja blogján Ekho, az alkotás készítője. A posztban részletesen elmeséli, hogyan készült a videó.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2014. március 21. 19:32
A mai fiatal magyarok között is rengeteg tehetséges van. Nem csak festészetben, de szobrászatban és zeneszerzésben is. A technika terén szintén azt tapasztalom, hogy rengetegen értenek hozzá. A szemüveg nélküli háromdimenziós televíziózást is két magyar találta és kísérletezte ki hosszú munkával. Teljes mértékben támogatni kell a fiatalok munkáját! Jó lenne, ha Kacsoh János Vitézéből végre operát csinálnának úgy, hogy a nem énekelt szöveget megzenésítené valamelyik tehetséges fiatal, szigorúan betartva Kacsoh Pongrácz stílusát. Így egy teljes opera jönne létre. Meg lehet csinálni!
korona
2014. március 21. 19:21
Benczúr HATALMAS Festő. Büszke lehet az a nemzet, amelyiknek ilyen nagyszerű festőművész volt tagja. Ám a többi HATALMAS Festőink is kitettek magukért. Ez azt bizonyítja, hogy a MAGYAR magas intelligenciájú, gazdag gondolatvilágú nemzet. Egy ilyen nép nem múlhat el SOHA!
bsandor
2014. március 21. 12:54
három évet laktam a Benczúr utcában,számomra most is a legszebb környék Pesten
Vén Csataló
2014. március 21. 11:43
Nagyon szép munka. Grat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!