Vona: Fejér megyében nyerhet egyéniben a Jobbik

2014. február 22. 12:30

A pártelnök szerint a Dunántúlon rendre alulbecsülik a Jobbikot a közvélemény-kutatók.

2014. február 22. 12:30

A Jobbik a jó listás eredmény mellett egyéni mandátum megszerzésére készül Fejér megyében – jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje szombaton Székesfehérváron. A politikus a Fejér megyei 1-es és 2-es választókerület jelöltjeinek lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón közölte, a különböző közvélemény-kutatók rendre alulbecsülik a Jobbikot a Dunántúlon, ezért meglepetésre számít a listás eredmények mellett az egyéni mandátumok tekintetében is. Úgy vélekedett, hogy Fejér azon megyék közé tartozik – néhány másik mellett –, ahonnan a párt egyéni képviselőt juttathat a parlamentbe.

Vona Gábor kiemelte: koalícióra lépni sem a Fidesszel, sem az MSZP-vel nem fognak. Hozzátette: szeretnék lezárni az elmúlt 24 évet, ezért azoknak kívánnak alternatívát nyújtani, akik „egyik pártszövetségből sem kérnek, mert kudarcként élik meg ezt az időszakot”.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fehereszter001
2014. február 22. 17:17
Nem hinném, hogy a Jobbiknak olyan nagy esélye lenne a győzelemre...
Akitlosz
2014. február 22. 16:08
Csak Fejér megyében? Akkor lesz érdekes a politika, ha három pólusúvá válik, de az a jelenlegi politikai rendszerben nehéz ügy. Kevés helyen nyer három párt egyéni helyeket.
korona
2014. február 22. 13:31
Hajrá Jobbik! Az előzőek már ki lettek próbálva. Én nem kérek belőlük soha többet. Hajrá Jobbik! Hátha szerencsénk lesz a Jobbikkal. AKARNI KELL, AKKOR MINDEN ELÉRHETŐ, MEGVALÓSÍTHATÓ, SIKERRE VIHETŐ !
3M..
2014. február 22. 13:00
A Jobbik az egész keleti régiót viheti. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!