Választások: Esztergomban indul a DK-s Vadai Ágnes

2014. február 04. 18:53

A Demokratikus Koalíció elnöksége úgy döntött, hogy az esztergomi választókörzetben Vadai Ágnest indítja az országgyűlési választáson – írta a párt az MTI-hez eljuttatott közleményében.

2014. február 04. 18:53

Indoklásként csak annyit jegyeznek meg: a testület kiemelten fontosnak tartja a körzetet, ezért a párt egyik vezető politikusa, alelnöke, „az ország legnépszerűbb női politikusa” méretteti meg magát.

Esztergom és Dorog térségében korábban az Együtt-PM-es Szilágyi László indult volna az ellenzék jelöltjeként, azonban a baloldal választási megállapodása alapján a körzetben a DK kapta a jelöltállítás jogát, és Jónás László személyét hagyták jóvá a párt január 18-i közleménye alapján.

Jónás László viszont január 23-án egy közösségi oldalon hozta nyilvánosságra, hogy mégsem indul.
 
Ezt követően a DK választókerületi elnöke, Manga Gyula az MTI-nek elmondta, megyei értekezletet tartottak, ahol Bagó Lajost, az esztergomi DK ügyvezető alelnökét, a Parlament egykori tűzoltóparancsnokát javasolták jelöltnek.
 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. február 05. 14:38
Bomba bomba bomba Szexbomba .. :) biztos nagyot fog szólni :) csak azt nem értem miért van a pártlistán is? mégsem ennyira befutó hely a nulla helyismerettel rendelkező Karcagi pi@ának ez az esztergomi körzet?
dick52
2014. február 05. 07:58
Hej esztergomiak, azonnal zárjátok el az ezüstöt! Jön a Vadai.
buddhafoga
2014. február 05. 07:48
Szerencsétlen esztergomiak... Meggyes, Tétényi, Vadai... ez már szabadesés.
luga
2014. február 04. 23:01
Nincs lipótvárosi jelöltség? Na, megszívta Mangal Ica.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!